Branche-Nyt

Roku TV – smart tv løsning til fladskærmsproducenter

rokutv_tclPå CES messen Las Vegas præsenterer medieafspiller producenten Roku en ny løsning kaldet Roku TV. Det er en Smart TV løsning som producenter kan købe licens til at implementere på deres fladskærme. Roku er kendt for deres medieafspiller, der er meget populær i USA, desværre sælges den endnu ikke i Danmark.

Roku TV har allerede lavet aftaler med skærmproducenterne TCL og Hisense. Roku TV går efter at forenkle Smart TV ved at fjerne alle de komplicerede lag og menuer, og unødvendige funktioner og indstillinger, der plager mange TV i dag. I stedet giver Roku TV forbrugerne en Roku startskærmen, der forener alle de indhold kilder på ét sted, hvilket gør det nemt at se live tv, streame en film eller lytte til en sang.

Fjernbetjeningen har kun de nødvendige indstillinger og knapper.  Roku TV fjernbetjeningen har 20 knapper – halvdelen af ??det antal fundet på mange traditionelle tv-fjernbetjeninger. Roku TV kan styres af enten TV-fjernbetjeningen eller mobile enheder ved hjælp af Roku app til Apples iOS eller Android. 

Ligesom Roku medieafspilleren, så vil Roku TV have fuld adgang til Roku Channel Store med mere end 1200 kanaler der tilbyder 31.000 film og tv show, live sport samt nyheder, musik, børne-tv, tech tv, fitness, mad og meget mere. Noget som Roku slår på er det mest brede udbud i forhold til Smart TV fra andre producenter generelt.

Roku vil stå for at styre software økosystemet for alle Roku TV med opdateringer, forbedringer og nye funktioner.

Desværre får vi tilsyneladende ikke Roku TV til Europa lige med det første. De første modeller er annonceret til det amerikanske og canadiske marked med lancering til efteråret.  

Kilde: advanced-television.com

I samme kategori

Back to top button