TV-Nyt

Robert Hansen – tilbage til livet har fået premiere dato på Kanal 4

robert hansen kanal 4Kanal 4 seere kan snart følge Robert Hansens lange, seje kamp tilbage til livet i en hamrende ærlig reportageserie, der går helt tæt på den populære skuespiller i tiden efter at han under stor dramatik blev hasteindlagt med en ridse i kranspulsåren.

Kanal 4 har nu sat premieredato på reportageserien og Robert Hansen – tilbage til livet kan ses fra 30. marts kl. 21:00

Det var for knap et år siden at Robert Hansen var ved at miste livet. Under stor dramatik blev han hasteindlagt, da han faldt om midt under musicalen Dirty Dancing, som han havde en af de bærende roller i. Efter en otte timers lang operation vågnede Robert Hansen op; lykkelig for at være i live – men angsten for at dø havde sat sig fast i kroppen.

Helt exceptionelt har Kanal 4 i samarbejde med produktionsselskabet United fået lov til at følge Robert fra hans tid i hospitalssengen. I en utrolig åben og meget ærlig reportageserie deler Robert de tanker, den voldsomme oplevelse har sat gang i. Han fortæller om angsten for ikke at kunne være der for sønnen Herman; om sine tanker om kærligheden og familien; og så følger vi på tætteste hold hans lange, seje kamp for at komme tilbage både til livet og til scenen. En kamp, der koster blod, sved og masser af tårer.

I samme kategori

Back to top button