TV-Nyt

Rita – sæson 5 er i færdigoptaget

Søs Egelind og Lisbet Dahl er blandt de nye navne i femte sæson af TV 2s populære serie, der får premiere i 2020. TV 2 melder at optagelserne nu er færdige.

Det handler Rita sæson 5 om

Efter fire sæsoner som læreren i den ternede skjorte smøger Rita (Mille Dinesen) nu ærmerne op og åbner sin egen lilleskole sammen med kollegaen Hjørdis (Lise Baastrup).

Det betyder, at Rita ikke længere er bundet af folkeskolens regler og bureaukrati – hun kan designe sin helt egen skole fra bunden og forme den, som hun tror, det er bedst. Men det er ikke så nemt og rosenrødt, som det lyder, for samarbejdet med Hjørdis slår gnister.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Men under t-shirten banker Ritas store hjerte for både elever og familie, og snart fyldes hendes lilleskole, der også er hendes private hjem, op med både små og store mennesker med udfordringer af forskellig art.

De er med i den nye sæson af Rita på TV 2

Udover Mille Dinesen og Lise Baatrup, så er Søs Egelind og Lisbet Dahl er blandt de nye navne i den kommende sæson. Men fortiden dukker også op i skikkelse af både Rasmus (Carsten Bjørnlund), Ritas søn, Jeppe (Nikolaj Groth), Jeppes far, Niels (Peter Gantzler) og Helle (Ellen Hillingsø).


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button