TV-NytStreamingnytNet-TV

Hello Ladies – Ricky Gervais sidekick på vej med egen HBO serie

Skuespilleren Stephen Merchant har ofte spillet sammen med komikeren Ricky Gervais, men i den nye HBO serie er han rykket frem i hovedrollen som en ranglet, akavet fyr, der er svært at møde piger. Han spiller Stuart  en nørdet webdesigner, der beslutter at søge spænding og romantik i Los Angeles.

Stuart er desværre ikke halvt så charmerende som han mener, men dobbelt så desperat. I jagten på den eneste ene, har han selskab af sin bedste ven Wade (Nate Torrence), der prøver dating efter at være blevet forladt af sin kone, og Kives (Kevin Weisman), der benytter sit handicap til at opnå succes med kvinder. Stuart deler en lejlighed med skuespillerinden Jessica (Christine Woods), som helt sikkert kan lide ham, men ikke i den måde, han havde håbet. 

Serien er inspireret af Merchants seneste stand-up show og skrevet i samarbejde med The Office forfatterne  Lee Eisenberg og Gene Stupnitsky.

Hello Ladies har dansk premiere dagen efter USA på C More Series og C More Series HD 30. september kl. 21.30. Fra samme dato kan du sikkert finde serien både hos YouBio og HBO Nordic.

hallo ladies hbo youbio cmore


YouTube

I samme kategori

Back to top button