TV-Nyt

Ricky Gervais Show og Will Ferrells Funny or Die på CANAL+

feature canalplusCANAL+ viser alle tv-serier som kommer fra HBO, og på fredage i løbet af sommeren kan abonnenterne glæde sig til et par nye humorserier. Det er serierne Ricky Gervais Show samt Funny or Die der sendes på CANAL+ Series samt i HD-format på CANAL+ Film HD.

Ricky Gervais er efterhånden velkendt ikke mindst med baggrund i sin roller i serier som The Office og Extras. HBO’s har lavet en animerede udgave baseret på en række populære podcasts, der fokuserer på Gervais’ excentriske ven Karl Pilkington – som bl.a. er overbevist om, at en søløve er resultatet af en parring mellem en fisk og en hund.  Podcasten kom i Guinness Rekordbog i 2007 for at være den podcast, der er blevet downloadet flest gange.

Funny or Die, er en weside som præsenterer humoristiske klip af mere eller mindre brutal karakter. Bagmændene for siden er Will Ferrell, Judd Apatow og Adam McKay. Sitet har stor popularitet og samarbejdet med HBO får de humoristiske klip ud til flere. De film, reklamfilm, sketches, animationer, musikvideor og andet som ses i tv-versionen af Funny or Die præsenteres af  Ed Haligan (Steve Tom).

Flere kendte medvirker, blandt dem Don Cheadle, Zooey Deschanel, Fred Willard, Ed Helms, Karen Black, Zach Galifianakis, Richard Lewis samt naturligvis Will Ferrell. Første sæson består af 12 afsnit.

Funny or Die har tv-premiere 28. maj kl 20.30 på CANAL+ Series og CANAL+ Film HD

Ricky Gervais Show har tv-premiere 9. juli kl 20.00 på CANAL+ Series og CANAL+ Film HD

I samme kategori

Back to top button