Partnerindhold - Annoncørbetalt indhold

Renover badeværelse med Modulett

Dette indhold er sponsoreret.

Modulett har et stort udvalg af forskellige badeværelsesmoduler, der passer til ethvert badeværelse. Uanset om man er på udkig efter en enkel og elegant løsning, eller om man vil have det hele, kan Modulett hjælpe med at finde en god løsning til det perfekte badeværelse. Modulett har nemlig mange års erfaring med at renovere badeværelser, så man kan være sikker på, at  få sit badeværelse renoveret professionelt. Læs med her og bliv klogere på, hvordan man kan renovere sit badeværelse, og hvad en faldstamme eksempelvis er.

Hvad er Modulett?

Modulett er et dansk firma, der producerer og leverer gode løsninger til renovering og udskiftning af vandinstallationer og faldstammer i etagebyggerier. Modulett laver desuden fleksible og specialfremstillede vådrumsmoduler til konkurrencedygtige priser. De populære moduler bliver
specialfremstillet til hvert renoveringsprojekt og er produceret i genanvendeligt aluminium. Så Modulett leverer altså en lang række produkter, såsom vandinstallationsprodukter, faldstammer og fleksible samt specialfremstillede vådrumsmoduler.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Renovering af faldstammen

En faldstamme er en vigtig del af badeværelset, og det er derfor også vigtigt at sørge for at den er i god stand. En faldstamme kan med tiden blive slidt, og det kan være svært at undgå en udskiftning eller renovering. Noget af det første, man bør undersøge, er hvordan faldstammen ser ud. Er den begyndt at blive rådden, eller har den mærker efter vand? Hvis ja, så er det højst sandsynligt på tide at gøre noget ved problemet. Der findes flere forskellige muligheder for renovering af faldstammen. Man kan eksempelvis vælge at male stammen med en speciel maling, der er beregnet til brug på faldstammer. Dette vil give stammen et friskt udseende og beskytte den mod yderligere skader. Man kan også vælge at udskifte stammen helt eller delvist. En komplet udskiftning af faldstammen dækker over, at alle dele fra den gamle faldstamme fjernes. Nogle gange kan det være nødvendigt at hugge gulv og væg op, når en faldstamme udskiftes helt. En delvis udskiftning dækker over, at den gamle faldstamme fjernes, men mange af de øvrige dele bevares.

Hvad er en faldstamme?

En faldstamme er et lodret afløbsrør, der sikrer at spildevandet løber gennem afløbet uden problemer. I etagebyggeri bliver spildevandet eksempelvis opsamlet fra de forskellige etager i faldstammen, som fører det videre til afløbet. På den måde er faldstammen en meget vigtig del af et byggeri, og derfor kræves det, at faldstammen er solid og i god stand, så den holder længe.

Nu er du formentligt blevet en smule klogere på renovering af badeværelset. God fornøjelse.

I samme kategori

Back to top button