Branche-NytTV produktnyt

Pristjek – Så meget skal du betale ekstra for 2018 TV-modellerne lige nu

Det er her i foråret at de nye tv-modeller lander i butikkerne, og det er til væsentligt højere priser, end det aktuelle prisniveau på 2017 modellerne de afløser.

Traditionelt er det sådan, at de nye modeller starter med en høj pris, for så at falde i løbet af året hen i mod Black Friday.

DIGITALT.TV har kigget nærmere på, hvor meget ekstra du skal have op af lommen her primo maj 2018 for et 2018 TV, der måske kun er marginalt bedre.

wpDataTable with provided ID not found!

Er 2018 TV modellerne merprisen værd?

Med en prisforskel på op til godt 15.000,-  her primo maj, så er det ikke småpenge vi taler om. Uden at have haft eksempelvis LG’s 2018 OLED inde til test, så tør vi dog godt fastslå, at du ikke får fuld valuta for pengene ved at give så meget ekstra.

Generelt sker der sjældent store forbedringer fra år til år. Af de ovenstående modeller i pristabellen er det sådan set kun Samsungs 2017 topmodel QE65Q9F vi ikke rigtig ville anbefale rent prismæssigt over 2018 modellen QE65Q9FN. Grunden til dette er, at 2018 modellen rent teknisk er opbygget langt bedre, set ud fra en billedekvalitetsmæssig vurdering. Men vi ville naturligvis anbefale dig at vente på, at QE65Q9FN 2018 modellen falder i pris alligevel.

Er du interesseret i at købe en 2018 TV model, så har vi lavet en opdateret købsguide, du kan læse her

I samme kategori

Back to top button