Branche-NytKabel-TV

Prisfald og kanaludskiftninger hos Glentevejs Antennelaug

Glentevejs AntennelaugGlentevejs Antennelaug har afholdt generalforsamling. Resultatet blev en sænkning af kontingentet for andet år i træk, det går fra 700 kroner til 500 kroner. 

”Vi har fundet besparelser på de tunge budgetposter, og arbejdsgange bliver stadig effektiviserede, og det er bl.a. derfor vi er i stand til at sænke kontingentet for 2. år i træk.”, fortæller formand Søren Skaarup, og fortsætter – ”men også vores størrelse gør det. Mange medlemmer, gode udsigter til fortsat vækst, en forbedret økonomi, og et overskud i 2012 på knapt 2,5 mio., har gjort det muligt. Vi står godt rustet i Glenten. Vi arbejder løbende på effektivisering af drift og medlemsservice, så medlemmerne kan betjenes hurtigere. Og vi udnytter de stordriftsfordele der er med knapt 30.000 medlemmer. Derfor kan vi sænke kontingentet.”

Ud over en sænkning af kontingentet besluttede flertallet på generalforsamlingen også, at pakkepriserne får et hak nedad, hvilket ellers ses sjældent i en tid med stadigt stigende kanalpriser.

Prisen på fuldpakken sænkes med 10 procent, men det sker så heller ikke uden forandringer i kanaludbuddet. Ud hos Glentevejs Antennelaug ryger 6′ eren, Disney kanalerne og Discovery kanalerne, mens der dog er blevet plads og råd til  TV3 sport 2, Canal8 og BBC Entertainment.

Fravalget af 6’eren skyldes ifølge formanden Søren Skaarup i høj grad tabet af væsentligefodbold rettigheder f.eks. i forhold til Premier League fodbold fra august 2013 og at kanalen alligevel stiger i pris. 

De nye priser og pakkesammensætninger træder i kraft den 1. april. Glentevejs Antennelaug har omkring 30.000 medlemmer.

Overblik – de nye tv-pakke priser i Glenten

  • Grundpakken 82 kroner (95)
  • Mellempakken 235 kroner (238) 
  • Familiepakken 309 kroner (312) 
  • Sportspakken 320 kroner(336) 
  • Fuldpakken 371 kroner(408) 

(tidligere pris i parentes) 

Nye pakker

  • Sportspakken plus seks viasatfilmkanaler og CatchUp for 420 kroner om måneden.
  • Fuldpakken plus seks viasatfilmkanaler og Catchup for 471 kroner pr. måned. 

Kilde: Glentevejs Antennelaug/Fyens Stiftstidende. 

I samme kategori

Back to top button