Branche-Nyt

PriceRunner vinder test som Danmarks bedste prissammenligningstjeneste

PriceRunner er i konkurrence med 8 andre prisportaler i Danmark blevet kvalitetstjekket af Forbrugerrådet Tænk med et klart resultat: PriceRunner er Danmarks bedste prissammenligningstjeneste til at finde produkter og priser.

”Vi er stolte over resultatet. Det er vigtigt for os, at forbrugerne altid kan finde de bedste priser hver gang de søger på produkter på PriceRunner, ” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner i Danmark.

PriceRunner er i forvejen Danmarks største prissammenligningstjeneste med produkter fra mere end 7000 butikker, som forbrugerne gratis kan sammenligne såvel priser som produkter på.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Forbrugerrådet Tænk har lavet et kvalitetstjek af ni prisportaler ved at søge på seks forskellige topmodeller af produkter inden for hvidevarer og elektronik.

Tænks tjek, viser at der er stor forskel på, hvor mange forhandlere prisportalerne søger hos. PriceRunner er suverænt den sammenligningstjeneste herhjemme, der sammenligner priser hos flest butikker.

I tjekket var det kun PriceRunner og Google Shopping, der kunne finde priser på samtlige seks produkter, Tænk ledte efter priser på.

Klarede tjekket bedst

PriceRunner havde alle produkter og ifølge Tænks kvalitetstjek 16. oktober i år havde PriceRunner den billigste pris på fem ud af seks produkter.

”Den sjette pris var ikke korrekt, og det er vi meget ærgerlige over. Det skyldes en fejl fra den pågældende butik, der havde glemt at opdatere prisen i deres prisfeed, som de sender automatisk til os. Det gav en forkert pris i oversigten, men prisen var rigtig når forbrugeren klikkede ud til butikken, ”siger Martin Andersen.

Altid billigste pris først

PriceRunner blev etableret i 1999 og er i dag aktiv i flere lande, hvor Danmark og Sverige er de største.

”PriceRunner bruger hver dag mange ressourcer på at flest mulige butikker er med i vores prissammenligninger. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde forbrugerne den bedste sammenligning af såvel pris som produkt. Vi viser altid billigste pris først og alle priser bliver opdateret op til flere gange i døgnet,” siger Martin Andersen.

Pricerunner gør sig lige nu klar til den store shoppingdag Black Friday


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button