[responsive_menu_pro]

PriceRunner Plus – ny mulighed på produkt- og prissammenligningstjenesten

| fredag 21. sep, 2018 11:49 | opdateret 23. sep, 2018 kl. 11:15 | 4 Kommentarer
Pricerunner Plus logo

PriceRunner har netop introduceret et nyt tilbud kaldet PriceRunner Plus. Det skal gøre det mere enkelt og mere sikkert for dig at handle online via Danmarks største produkt- og prissammenligningstjeneste PriceRunner.

Det er gratis og som medlem kan du:

  • se hvornår det er bedst at købe produktet via udvidet prishistorik
  •  få gode tilbud via PriceRunner
  • få adgang til eksklusive rabatkoder
  • få prisalarmer på dine favorit produkter

Pricerunner lover at der kommer flere fordele løbende.

Du kan blive medlem af PriceRunner Plus på www.pricerunner.dk/#regily

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

4
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
2 Tråd svar
1 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
pdj

Og hvis nogen tror der findes et “free lunch”, så kan man lige starte med at tygge sig igennem det her: ANVENDELSESREGLER & BRUGERVILKÅR De her gengivne regler og retningslinier finder anvendelse for brug af denne internettjeneste, som stilles til Deres rådighed af Pricerunner AB. Kun brugere som acceptere disse regler har ret til at benytte tjenesten. VAREMÆRKER Pricerunner.com respekterer andres rettigheder, herunder andres immaterialrettigheder. Varemærker, ophavsrettigheder og alle andre produktrettigheder krænkes ikke af denne tjeneste. INFORMATIONERNES KORREKTHED Produktspecifikationer og anden information er enten tilvejebragt gennem leverandører, grossister, forhandlere samt disses publikationer, eller er indsamlet via andre offentligt tilgængelige kilder.… Læs mere »

Oliver.Jensen

Hej pdj,

Ja, det er en god bid tekst, vi har i vores privatlivspolitik. Og det har vi jo netop af den årsag, at vi gerne vil gøre det klart, hvordan vi håndterer vores medlemmers data og til hvilke formål.

Er der noget i teksten, der undrer dig?

Venlig hilsen
Oliver Jensen
Online Editor hos PriceRunner.dk

allan99

Jeg kan ikke se fidusen? Pricerunner er alletiders i dagens udgave (måske på nær deres meget tynde udbud af rabbatkoder) men hvis man er ude efter rabatkoder så kan man bruge google eller gå ind på https://rabatkoder.com eller https://rabatkongen.dk eller …

Oliver.Jensen

Hej Allan,

Kanon at høre, at du synes, at vi allerede leverer et godt produkt ? Og jeg kan love, at der vil komme flere PriceRunner Plus-fordele (hvilke kan jeg ikke løfte sløret for endnu), så listen foroven er ikke fuldendt endnu.

Rabatkoderne er blot en del af det, og enig, der er mange sites rundt på nettet til det formål, men det er klart, at selve udbuddet af rabatkoder hos os arbejder vi selvfølgelig på at gøre endnu bedre.

Venlig hilsen
Oliver Jensen
Online Editor hos PriceRunner.dk