Branche-Nyt

Pricerunner forventer ny salgsrekord på Black Friday 2018

Black Friday, der i år er 23 november 2018, forventes at blive endnu en massiv rekorddag for handel i Danmark i både webshops og fysiske butikker.

“Vi mærker det allerede nu. Vi kan blandt andet se, at butikkerne er i fuld gang med at forberede sig til årets største udsalgsdag Black Friday. Sammenlagt forventer vi, at der kommer flere Black Friday tilbud og højere rabatter denne gang, og at Black Friday bliver bedre end de foregående år, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner i Danmark.

PriceRunner er Danmarks største product og prissammenligningstjeneste med mere end 1,6 millioner brugere, der hver måned sammenligner produkter og priser på produkter fra de knapt 7000 butikker, der findes på PriceRunner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Black Friday er den største udsalgsdag

“Black Friday bliver en vild og voldsom udsalgsdag. PriceRunner forventer, at det samlede salg vokser med 20% i år. Black Friday vil fortsætte med at befæste sin position som årets største udsalgsdag. Mange butikker tyvstarter Black Friday og fortsætter weekenden over, og det betyder reelt at der nu er tale om en hel Black Friday udsalgsuge, ” siger Martin Andersen fra PriceRunner.

Sidste år fortsatte Black Friday med at vokse, selvom væksten var lavere end 2016. Samlet købte danskerne for 2,11 milliarder kroner på Black Friday og hele Black Friday ugen var den største nogensinde i dansk online handel. Det sås tydeligt i antallet af gange, vi brugte vores dankort i løbet af Black Friday: Det var 46 procent højere end i 2016.

“Der vil være masser af produkter med store rabatter på dette års Black Friday udsalg. Men Black Friday får konkurrence fra Singles Day 11. november – en ny indkøbsdag inspireret af Kina, der vokser kraftigt som udsalgsdag i Danmark, ” siger Martin Andersen.

Voldsom trafikvækst

PriceRunner er Danmarks største produkt- og prissammenligningstjeneste, og har ved de seneste Black Friday udsalg oplevet voldsom vækst i antallet af danskere, der skulle finde gode Black Friday tilbud og tjekke om tilbuddene nu også var så gode inden de handlede.

“Vi forventer at mere end 1 millioner danskere bruger www.pricerunner.dk i løbet af Black Friday ugen og alene 600.000 vil bruge PriceRunner på selve Black Friday 23. november. Det er helt vilde trafiktal, men vi er forberedt på at klare presset,” siger Martin Andersen.

Det er vigtigt at sammenligne priser på Black Friday, da nogle butikker får tilbuddene til at se bedre ud, end de virkelig er.

PriceRunner forventer, at Black Friday bliver årets største udsalgsdag og at november overtager positionen som årets største shopping måned. En titel, som tidligere tilhørte julemåneden december.

PriceRunner har lavet en særlig Black Friday side, hvor forbrugerne nemt kan finde de butikker, der har Black Friday udsalg. Siden findes her https://www.pricerunner.dk/black-friday/index.html

Kilde: Pricerunner presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button