Branche-Nyt

Pricerunner: Feriepenge bruges i høj grad på elektronik

Udbetalingen af danskernes indefrosne feriepenge har for alvor sat gang i forbruget. Pricerunner data for den forgangne weekend viser en stor stigning.

Søgninger på sammenligningstjenesten PriceRunner er hen over weekenden fra 2. oktober til og med mandag 5. oktober steget med 43% i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Hvis vi ser på forskellen mellem weekenden 2.10 til og med 5.10 2020 og weekenden 25. september til og med 28. september 2020 er trafikstigningen på 30% .

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Et nyt tv står meget højt på ønskelisten hos danskerne, og kategorien er på en uge steget med hele 43%. Det er især de store 65 tommer skærme, der hentes hjem til stuen. TV er sammen med mobiltelefoner, headset, bærbar computer og højttalere blandt topscorerne.

Find de bedste priser lige nu på Lyd og Billede produkter hos Pricerunner her

Her er en oversigt over hvor meget de 10 største produktkategorier er steget på en uge:

Det bruger vi feriepengene på
Kilde: Pricerunner

Der har været et boom og en vækst, som er langt ud over det normale. Danskerne har for alvor sat gang i indkøbene af alle de ting, som de længe har ønsket sig. Det er næsten som var det Black Friday igen med de store stigninger i efterspørgslen på en lang række produkter, som vi ser lige nu, siger Martin Andersen, forbrugerekspert og direktør for PriceRunner.

Kilde: Pricerunner presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button