StreamingnytTV Streaming premierer

Younger – sæson 7

- C More viser sidste sæson fra 16. april

7. og sidste sæson af den anmelderroste successerie Younger får premiere på C More den 16. april. Younger er skabt af Darren Star, som også stod bag Beverly Hills, Sex and the City og Melrose Place – og C More lægger ud med de fire første afsnit på premieredagen, mens de otte øvrige udkommer enkeltvis ugentligt hver fredag. De seks første sæsoner af Younger er allerede tilgængelige på C More.

Det handler Younger om

Younger er en komediedramaserie om den 40-årige New Yorker Liza Miller (Sutton Foster), som er en fraskilt og arbejdsløs enlig mor, der lander sit drømmejob hos et forlag ved at lyve om sin alder.

Liza lyver sig 14 år yngre, og gennem serien får hun også gang i kærlighedslivet igen med tatovøren Josh (Nico Tortorella) og sin ”ældre” chef Charles (Peter Hermann). Liza får også nye veninder i kollegaerne Kelsey (Hilary Duff) og Lauren (Molly Bernard), og formår for det meste at skjule, at hun er 40 år og ikke 26.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Men det bliver sværere og sværere for Liza at balancere løgnen i et prestigejob, hvor arbejde og fritid flyder sammen. Hendes privatliv kommer da også på gyngende grund i den afsluttende sæson 7, der samler tråden op fra det seneste afsnit i sæson 6, hvor der blev friet til Liza, og millionvis af seere kloden over blev efterladt med rulletekster og intet svar.

C MORE | Younger 7
C MORE | Younger 7
16 apr 2021
C More Play

Younger – sæson 7 C More STREAM HER
Drama, Komedie Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button