TV Streaming premierer

Yellowstone – Sæson 4

Ventetiden er endelig forbi! Yellowstone er tilbage med 4. sæson, der kun kan ses på Paramount+ i serien, der er blevet kaldt dette årtusindes Dallas.

Sæson 3 af den Emmy-nominerede serie YELLOWSTONE sluttede med et brag og den vildeste cliffhanger. Siden har seriens bagmænd holdt kortene helt tæt til kroppen, og de mange Dutton-fans har ventet utålmodigt i spænding på, hvad der nu kommer til at ske. Ventetiden er heldigvis snart forbi. Den 8. november har Paramount+ eksklusiv premiere på sæson 4 med Kevin Costner i hovedrollen, og seriens fans kan glæde sig til, at sæson 4 åbner med et dobbeltafsnit.

YELLOWSTONE handler om familien Dutton, med John Dutton i spidsen, spillet af den verdenskendte skuespiller og Oscar®-vinder Kevin Costner. Dutton kontrollerer den største sammenhængende ranch med kvæg i USA. Mellem skiftende alliancer, uløste mord, åbne sår og hårdt tilegnet respekt er ranchen i konstant konflikt med dem, der grænser op til ranchen – den ekspanderende by, et indiansk reservat og Amerikas første nationalpark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I sæson 4 dukker en række spændende nye navne op og slutter sig til det stjernespækkede cast. Jacki Weaver (Silver Linings Playbook, Birdbox) spiller Caroline Warner, der er CEO for Market Equities. Piper Perabo (Covert Affairs, Coyote Ugly) spiller Summer Higgins – en udenbys demonstrant fra Portland, der er imod den statsfinansierede politistyrke, der beskytter industrialiseret landbrug og aflivning af dyr. Kathryn Kelly (Nashville, Dolly Partons Heartstrings) spiller Emily – en dyrlægetekniker, der indleder et forhold til den nye cowboy. Finn Little (Storm Boy, Angel of Mine) spiller Carter, en ung dreng, der minder om en ung Rip.

Siden lanceringen af ​​Paramount+ i Norden i marts 2021 har YELLOWSTONE været streamingtjenestens flagskibsserie. Efter premieren på dobbeltafsnittet den 8. november vil de nye afsnit være tilgængelige hver uge og kun på Paramount+.

Serien er skabt af Taylor Sheridan og John Linson. John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari og Stephen Kay er executive producere af serien.

Yellowstone Season 4 Coming Fall 2021 | Paramount Network
Yellowstone Season 4 Coming Fall 2021 | Paramount Network

Yellowstone – Sæson 4

Serie | Drama
8 nov 2021


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Paramount presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button