Streamingnyt

Voksne mennesker

- Ny C More serie

Dramakomedieserien Voksne mennesker får premiere på C More den 6. oktober, og er en moderne spin-off af den svenske filmklassiker af samme navn. David Dencik og Carla Sehn pryder rollelisten. Samtidig vender Felix Herngren tilbage i sin tidligere rolle, og er også instruktør på den nye serie – akkurat som han var det i den oprindelige film fra 1999.

Voksne mennesker – det handler den om

Den nye C More Original-serie kredser om 30-årige Mathilda (Carla Sehn; Folk med angst), som står på tærsklen til et fuldbyrdet voksenliv med job i et advokatfirma og et fast forhold. Men da kæresten (Simon Reithner; The Girl with the Dragon Tattoo) frier, starter en lavine af handlinger, som sætter hele Mathildas tilrettelagte tilværelse på spil.

– Det er spændende at være med til at lave en serie af en kultfilm. Det er en stor opgave, og jeg skal ydmygt tage mig af at afklæde vor tids voksne menneske, siger Carla Sehn.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Denne serie kommer til fange følelsen af at være en bedrager på samme måde, som filmen gjorde. Men nu er det Mathilda, som har det, som min rollekarakter havde det. Og sikkert stadig har det, siger Felix Herngren.

Felix Herngren, som spillede hovedrollen som Frank i filmen, er i serien nu at finde som Mathildas chef, Frank. David Dencik (Kastanjemanden) spiller psykologen Nathan, som ved sin blotte eksistens forstyrrer ordenen i Mathildas liv, og fylder hendes tanker.

Rakel Wärmländer (Den røde enke) spiller Mathildas søster Martha, som er en projektleder, der mere eller mindre gladeligt påtager sig rollen, som den der har styr på det hele. I virkeligheden gennemgår hun sin egen krise, idet hendes elskede søn, Sigge, flytter hjemmefra og samtidig tager en pause fra dans – en interesse de har delt, siden Sigge var lille.

Katarina Ewerlöf (Tomten är far till alla barnen) kan opleves i rollen som Mathilda og Marthas mor, Nora. Hun har en succesfuld karriere i reklamebranchen bag sig, og havde tænkt sig at arbejde til sin død, men da de 20-årige overtog markedet, blev hun forkastet som en dinosaur, og må kæmpe for at fastholde sin position i branchen.

– Vi er utrolig glade for denne serie og ser meget frem til, at disse eminente skuespillere skal give nyt liv til fortællingen. Temaet er evigt aktuelt, og vi er overbeviste om, at seerne kommer til at genkende sig selv i vores hjertelige, men langtfra fejlfrie karakterer, siger Sonja Hermele, som er eksekutiv producent for C More og TV4.

Rollelisten tæller desuden Vilhelm Blomgren, Dominik Henzel, Hannes Alin, David Wiberg, Shanti Rooney, Josefin Sonck, Peter Apelgren, Juan Rodriguez, Elmira Arikan og Andreas T Olsson.

Foruden Felix Herngren er også storebroderen Måns Herngren og Adam Pålsson (Young Wallander) instruktører på serien. Amanda Högberg og Daniel Karlsson står for manuskriptet, og er hovedforfattere sammen med Axel Stjärne og Maria Nygren. Elin Kvist er eksekutiv producent for FLX, mens Sandra Sohlman fra FLX er producent. Serien produceres af FLX for C More og TV4.

Den oprindelige film af samme navn fra 1999, som desuden har Mikael Persbrandt på rollelisten, er allerede tilgængelig på C More.

6 okt 2022
C More Play

Voksne mennesker C More
Drama, Komedie Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Vuxna Människor | Oktober 6, 2022 (Sweden)

Videoer

MV5BNDFlZGYyZmUtMTA4OS00MjFkLWE1OTgtOGI3MWYwMjM1NjIyXkEyXkFqcGdeQXVyODk4OTc3MTY@. V1 QL75 UX380 CR0,36,380,214

Se alle videoer >>

Medvirkende

...
Alex
MV5BZDJiN2Q5ZmYtYWU0My00MzhiLTlmYzUtYzI5NmZmNzEyN2VkXkEyXkFqcGdeQXVyNzI4MjI1NzA@. V1 QL75 UX140 CR0,12,140,140
...
Mike

Se alle medvirkende >>

Lande: SwedenSprog: Swedish
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More i 14 dage 0 kr.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button