Streamingnyt

Verstappen – Master of the Track

Se den nye Viaplay-serie ’Verstappen – Master of the Track’, hvor du helt eksklusivt, kommer med ind i maskinrummet og får Verstappens unikke gennemgang af de 22 Formel 1-baner.

Se Formel 1 sæsonen på Viaplay – køb adgang nu

Sidste års mesterskab var en dramatisk duel mellem Lewis Hamilton og Max Verstappen, der endte i hollænderens favør. Og i år bliver nok heller ingen nogen undtagelse, når Formel 1-sæsonen tager fart. Siden sejren i december 2021 har Max Verstappen været i træningslokalet for at finjustere detaljerne til de kommende løb. En af de faste forberedelser er at træne alle løbene via simulator. Helt eksklusivt har Viaplay fået lov til følge Verstappen på tætteste hold under hans simulatortræning, som seerne nu får glæde af at opleve i den nye Viaplay-serie ’Verstappen – Master of the Track’. Via Verstappens gennemgang guides man gennem hvert sving, bump samt sværhedsgrad på alle løbsbaner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Det var rigtig sjovt at køre banerne i simulatoren i Team Redlines hovedkvarter og ved at se mig køre dem, kan Viaplay-seerne få mere viden om og være forberedt på banen inden selve løbsweekenden”, siger Max Verstappen, der håber, at alle vil nyde at se al den Formel 1-action.

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button