Streamingnyt

Verstappen – Lion Unleashed’ / ´F1 Talks – Mika, David, To

Blot få uger før den nye Formel 1-sæsonstart varmer Viaplay op med to helt nye og eksklusive dokumentarer – ´Verstappen – Lion Unleashed´om den regerende Formel 1-verdensmester Max Verstappen efterfulgt af ´F1 Talks – Mika, David, Tom´, hvor motorsportslegenderne og Viaplay-eksperterne Häkkinen, Coulthard og Kristensen taler om fortiden, nutiden og fremtiden for Formel 1. Begge dokumentarer premierer tirsdag den 1. marts og markerer samtidig dagen for, at Viaplay er lanceret i Holland.

“Lige siden Max Verstappen erobrede sin første titel i december, har verden ventet på et dybdegående interview med en af ​​de største ”rising stars” inden for sport. Innovative dokumentarfilm er en fantastisk måde at vise elitesportens drama, færdigheder og følelser for nye og etablerede fans. Publikum kan forvente mange flere på Viaplay som et ideelt supplement til vores rettighedsportefølje i verdensklasse”, fortæller Peter Nørrelund, NENT Group Chief Sports Officer.

Hos Max Verstappen møder man også stor begejstring over samarbejdet med Viaplay og den kommende dokumentar:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg er meget glad for samarbejdet med Viaplay, idet vi matcher hinanden om at være de bedste inden for hvert vores område.”

I ‘Verstappen – Lion Unleashed’ slutter den hollandske superstjernekører Max Verstappen sig til sin far Jos, sin manager og andre tætte medarbejdere for udelukkende at tale med Viaplay om at vinde sit første Formel 1-mesterskab i 2021, mens han samtidig ser frem til en spændende 2022-sæson. Og netop når snakken falder på den nye sæson, melder den forsvarende Formel 1-verdensmester sig klar:

”Jeg håber, at flere hold melder sig ind i kampen i år, så løbene bliver endnu vildere og mere uforudsigelige, fortæller den 24-årige hollænder, der frem mod de først løb forbereder sig til mindste detalje:

“Jeg prøver altid at gøre det bedste, jeg kan, og være fysisk i form. Det er ikke et specifikt område, jeg fokuserer på. Jeg ser altid på flere ting ad gangen, hvor jeg kan gøre det bedre. Jeg siger altid, at hvert enkelt aspekt af det, man gør, aldrig er 100 %, så jeg forsøger altid at forbedre mig og gøre alting en lille smule bedre hvert eneste år.”

Det bliver på Bahrain International Circuit, at Formel 1 bilerne kører sæsonen i gang. Og for første gang nogensinde vil Viaplay vise testkørslen ugen forinden – fra torsdag den 10. marts – efterfulgt af sæsonens første løb, der køres søndag den 20. marts.

f1 talks mika dav 621dc605cf5ceI ‘F1 Talks – Mika, David, Tom’ har Viaplay samlet en stærk trio bestående af den to-dobbelte verdenskørermester Mika Häkkinen, den 13-dobbelte Grand Prix-vinder David Coulthard og den ni-dobbelte 24 Hours of Le Mans-mester Tom Kristensen til en snak om Formel 1 – dens fortid, nutid og fremtid. Snakken modereres af Viaplays hollandske vært Amber Brantsen.

Verstappen – Lion Unleashed’ og ‘F1 Talks – Mika, David, Tom’ får begge premiere på Viaplay den 1. marts – samme dag som Viaplay lanceres i Holland.

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

Back to top button