Streamingnyt

Tulsa King

SkyShowtime har nu sat dansk premieredato på Sylvester Stallone serien Tulsa King, som du ikke behøver at vente til december på at starte på. Den har nemlig premiere på tjenesten i Danmark mandag den 28. november.

Serien består af 10 afsnit. Der er to episoder på premieredatoen herefter et nyt afsnit hver uge.

Tulsa King – det handler den om

I serien om Tulsa King følger vi New York mafia-capoen Dwight “The General” Manfredi (Stallone), der lige er blevet løsladt fra fængslet efter en dom på 25 år. Han bliver af sin chef sendt til Tulsa i den amerikanske stat Oklahoma for at etablere en forretning. Her indser Dwight Manfredi, at hans mafiafamilie muligvis ikke har sendt ham dertil med de bedste intentioner. Han begynder derfor selv at opbygge et “hold” af højst overraskende personer og karakterer, så de sammen kan opbygge et nyt, kriminelt imperium – i Tulsa, der for ham lige så godt kunne være på en anden planet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tulsa King – øvrige medvirkende

I de øvrige roller ses Andrea Savage (“I’m Sorry”), Martin Starr (“Silicon Valley”), Jay Will (“The Marvelous Mrs. Maisel”), Max Casella (“The Tender Bar”), Domenick Lombardozzi (“The Irishman”), Vincent Piazza (“Boardwalk Empire”), A.C. Peterson (“Superman & Lois”), Garrett Hedlund (“The United States vs. Billie Holiday”) og Dana Delany (“Body of Proof”).

Serien er excutive produceret af Taylor Sheridan, Terence Winter, Sylvester Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter og Braden Aftergood, og produceret af MTV Entertainment Studios og 101 Studios.

Tulsa King | Streaming 28th November | SkyShowtime
Tulsa King | Streaming 28th November | SkyShowtime

Tulsa King

Serie | Drama, Krimi | 2022–
8.4
28 nov 2022
SkyShowtime


Ugentligt frem til 23. januar 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: SkyShowtime presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

Back to top button