Streamingnyt

Trigger Point

Trigger Point er titlen på en ny serie på C More, der har premiere 9. marts. Jed Mercurio (Line of Duty, Bodyguard) står bag serien, der følger en gruppe bombeeksperter, som risikerer eget liv og går den lange livsfarlige vej for at redde andre. Serien består af 6 afsnit – du får 2 nye hver onsdag.

Vicky McClure (Line of Duty) spiller hovedrollen som Lana Washington, som er en erfaren bombeekspert, der arbejder for politiet i London. Hun danner makkerpar med Joel Nutkins, som spilles af Adrian Lester (Life, Trauma). Begge har solid militærerfaring, og kender hinanden godt fra deres fælles fortid fra krigen i Afghanistan.

Sammen kommer de på en vanskelig opgave, da en terroraktion rammer London under en ulidelig hedebølge. Det bliver en kamp mod uret for bombeeksperterne, som skal holde hovedet koldt for at forhindre flere fatale aktioner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Den er dynamisk, den er actionspækket og fuld af fantastiske karakterer, der vil bringe dig helt ud på kanten af sædet i spænding før den næste eksplosive situation, siger Vicky McClure.

Jed Mercurio er eksekutiv producent på Trigger Point, og har været mentor for Daniel Brierley, som har skrevet serien. Det er Brierleys debut som manuskriptforfatter til en serie, og han fik ideen, da han på YouTube faldt tilfældigt over en dokumentar fra 1970’erne om bombeeksperter i Nordirland.

– Jeg har altid været fascineret af psykologien hos mennesker, der nærmer sig fare, og går mod problemet i stedet for at løbe væk fra det. Det strider mod vores menneskelige instinkter. Hvis jeg så noget farligt på gaden, så ville jeg vende mig om, og gå i en anden retning, siger Daniel Brierley.

Rollelisten i Trigger Point tæller desuden Mark Stanley (Honour), Warren Brown (Luther), Kerry Godliman (After Life), Cal MacAninch (Des), Manjinder Virk (Kriminalkommissær Barnaby) og Ralph Ineson (The Capture).

C MORE | Trigger Point
C MORE | Trigger Point

Trigger Point

Serie | Krimi
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button