Streamingnyt

The Offer

THE OFFER er en biografisk serie i 10 afsnit om skabelsen af Francis Ford Coppola’s epokegørende gangsterfilm “The Godfather”. Den får premiere fredag d. 29. april på Paramount+.

THE OFFER er biografisk baseret på den Oscar®-vindende producer Albert S. Ruddy’s ekstraordinære og usete oplevelser under udviklingen og produktionen af filmen “The Godfather” fra 1972 – en stilskabende gangsterfilm af Francis Ford Coppola. Paramount+ i Danmark har premiere på serien dagen efter USA.

Seriens rolleliste er besat af skuespillere som blandt andre Miles Teller som Albert S. Ruddy, Matthew Goode som Robert Evans, Juno Temple som Bettye McCartt, Giovanni Ribisi som Joe Colombo, Dan Fogler som Francis Ford Coppola, Burn Gorman som Charles Bluhdorn, Colin Hanks som Barry Lapidus og Patrick Gallo som Mario Puzo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien er i 10 afsnit og skrevet og skabt af den Oscar®vindende og Emmy-nominerede forfatter Michael Tolkin (“Escape at Dannemora,” “The Player”) og af Nikki Toscano (“Hunters”), der også er showrunner på serien. Udover Tolkin og Toscano, er den dobbelte Oscar®-vinder Albert S. Ruddy (“Million Dollar Baby,” “The Longest Yard,” “Hogan’s Heroes”), Miles Teller, Russell Rothberg og Leslie Greif executive produceres på serien sammen med Dexter Fletcher (“Rocketman”), der også har instrueret de første afsnit.

The Offer | Date Announcement | Paramount+
The Offer | Date Announcement | Paramount+

The Offer

Serie
29 apr 2022
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Paramount+ presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button