Streamingnyt

The Marvelous Mrs. Maisel – Sæson 4

Serie | Drama BEMÆRK denne titels premieredato er over et år gammel. Vi kan ikke garantere den er tilgængelig længere.
The Marvelous Mrs. Maisel Season 4 - Official Teaser | Prime Video

Prime Video udgivet den første af fire teasers for den kommende fjerde sæson af The Marvelous Mrs. Maisel. Den fjerde sæson udkommer efter den 18. februar 2022 med to nye episoder hver fredag i fire uger.

Det er 1960, og forandring fryder. I sin søgen efter at præcisere sine optrædener finder Midge et job med total kreativ frihed. Men hendes forpligtelse til hendes beskæftigelse og de steder, den bringer hende, kommer dog til at skabe en kløft mellem hende selv og hendes familie og venner.

Den kompromisløse, og morsomme nye sæson inkluderer gæsteoptrædener som Kelly Bishop, Milo Ventimiglia, John Waters, og Jason Alexander.

The Marvelous Mrs. Maisel, af skaberen Amy Sherman-Palladino og produceren Daniel Palladino, er skrevet og instrueret af Sherman-Palladino og Palladino, og stjerner som den Emmy-vindende Rachel Brosnahan, den 4 gange Emmy-vindende Tony Shalhoub, den dobbelt Emmy-vindende Alex Borstein, de Emmy-nominerede Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, og Emmy-vinderen Luke Kirby.

Hvor kan man se The Marvelous Mrs. Maisel – Sæson 4?

Du kan se The Marvelous Mrs. Maisel – Sæson 4 på Prime Video fra 18. februar 2022

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button