Prime Video

The Grand Tour: Eurocrash

Underholdning | 2016–
8.7 IMDB
The Grand Tour: Eurocrash | Officiel Trailer | Prime Video Danmark

Jeremy, Richard og James tager mod Centraleuropa på roadtrip. De sætter sig ud på en tur, som ingen nogensinde før har overvejet og i biler som ingen kunne drømme om.

Denne lange rejse på mere end 2200 km tager dem fra Gdańsk i Polen, gennem Slovakiet, Ungarn og Slovenien.

Jeremy, Richard og James har et problem. Alle de lande, de gerne vil besøge, er enten verdens brændpunkter eller også har de fået indrejseforbud. Så i stedet tager de til Centraleuropa på et roadtrip, som ingen nogensinde har tænkt på, og i biler, som ingen nogensinde ville drømme om at bruge. I en skandaløs japansk Al Capone-gangsterbil, en pickup, der tror, den er en cabriolet, og en 75 år gammel amerikansk mikro-mini kører de fra Gdańsk i Polen gennem Slovakiet og Ungarn til deres endelige destination: den fantastiske Bled-sø i Slovenien.

I Polen laver de ravage ved et spektakulært motorløb med sovjetiske Formel 1-biler, inden de tager til den rigtige fangelejr, hvor Den Store Flugt fandt sted. I Krakow rekrutterer de en berømt Formel 1-verdensmester til teamet, inden de tager til Slovakiet for at prøve en fantastisk østeuropæisk hyperbil, en skjult Škoda-racerklassiker og verdens mest avancerede flyvende bil.

Da James er lige så ødelagt som den bil, han kører i, tager trioen og deres nye rekrut til Ungarn, hvor de ender i en tidssløjfe og flygter fra verdens mest dødbringende bueskytter.

Holdet forsætter derefter mod målstregen, hvilket indebærer endnu flere farer i en spektakulær Fast and Furious-finale på en militær luftbase. Se med den 16. juni og bliv klogere på et roadtrip, som du aldrig har set før…

Denne special følger deres seneste udgivelse, A Scandi Flick, og vil blive udgivet forud for deres næste eventyr, som netop er filmet færdigt i Mauretanien.

Hvor kan man se The Grand Tour: Eurocrash?

Du kan se The Grand Tour: Eurocrash på Prime Video fra 16. juni 2023

Prøv Prime Video gratis i 30 dage her

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button