Streamingnyt

The Bridge

Prime Video har annonceret sin første nordiske reality-serie, The Bridge, der får premiere den 4. november. The Bridge er produceret af Metronome Productions og består af seks 40-minutter lange afsnit. De første tre får eksklusivt premiere på Prime Video i Danmark den 4. november. De resterende afsnit vil udkomme ugentligt.

The Bridge er en reality-konkurrence, hvor 12 fremmede møder hinanden for første gang midt i den barske svenske natur med kun et mål for øje: at vinde 500.00 DKK. Men der er selvfølgelig en hage, for præmien ligger begravet 250 meter væk på en øde ø, og det er op til deltagerne at bygge en bro derover med deres bare hænder og få remedier til rådighed. Den fysiske udfordring er kun toppen af isbjerget og begyndelsen på et psykologisk spil. Kun én deltager kan vinde præmien – vil de mon arbejde sammen eller konspirere, manipulere og gå solo efter præmien?

Mads Steffensen er vært på The Bridge

“Jeg er dybt imponeret af de modige deltagere, der kaster sig ud i et vildt og ukendt eventyr og giver alt. Det er svært nok at bygge en bro på 250 meter med de bare næver, men at gøre det langt ude i den svenske natur, på 15 dage og i tæt samarbejde med en gruppe mennesker, man ikke har mødt før, er næsten umuligt. Alle skal bruge hoved, krop og livserfaring og alt muligt andet for at lykkes. De 12 deltagere skal bygge broen, og jeg fortæller historien.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Her er de 12 deltagere i The Bridge på Prime Video

The Bridge AliishanAliihsan Gölcük, 32, bor i Høje Taastrup. Tilbringer sin fritid med fiske- og sanketure og er passioneret omkring at inspirere unge mennesker med indvandrerbaggrund.

“Et program der ændrede mit liv og en milepæl i mit liv. Alt, hvad du tror er umuligt, er ikke umuligt. Jeg har lært, at mange af mine drømme faktisk er mulige at opnå.”

The Bridge DeniseDenise, 38, bor på Amager. ”En lyshåret Amagerpige” med stor empati og sans for retfærdighed.

“The Bridge har været min hårdeste mentale og fysisk rejse hidtil, men dybt i mit hjerte er jeg fandens stolt over, at jeg gennemførte. Men mit hjerte hviskede ’Du gjorde det.’”

The Bridge JackJack, 29, bor med sin datter på 5 måneder. For ham gælder alle kneb i spil, og han er villig til at manipulere sin vej frem.

“Det har været en fornøjelse at være en del af eventyret. Projektet har givet mig mange nye aspekter i livets nuancer. Især har min egne personlige paradigmer været på prøve.

The Bridge KristianKristian, 23, bor i Herlev. Han lever efter FIRE-princippet (Financial Independence, Retire Early) og håber på, at pengepræmien kan få ham tættere på sit mål.

“Det har været hårdt. Det har været sjovt. Det har været helt tosset og åndssvagt. Jeg ønsker ikke, at nogen andre skulle igennem det. Men jeg vil gøre det igen.”

The Bridge LarsLars, 48, bor i København. Beskriver sig selv som ”en hyggelig fætter, det gode selskab, der elsker stil og fester”.

“Jeg fandt skønheden i skoven og fik delt masser af kram og god mad ud af køkkenet samtidig med, at jeg indså, at jeg kunne flytte folk mentalt.”

The Bridge LeneLene, 43, bor i Nykøbing Falster. Hun har et positivt og lyst sind og trives generelt bedre med skæve eksistenser end med det bedre borgerskab.

”Den egentlige forandring sker, når du rejser ud på ukendt grund.”

The Bridge MaliaMalia, 27, bor i Valby. Undgår helst konflikter og vægter loyalitet meget højt.

“At være med i The Bridge har været hårdt, udfordrende, fantastisk, grænseoverskridende, lærerigt og givende. Men det har uden tvivl været det hele værd, og jeg ville gøre det hele igen, hvis jeg kunne.”

The Bridge MiaMia, 48, bor i Helsingør. Mia er meget viljestærk og vil gå benhårdt efter præmien.

”At være en del af “The Bridge” tydeliggjorde for mig, at jeg bliver nødt til at invitere mig selv ind i fællesskaber i stedet for at vente på en invitation. Og når jeg bare er mig, bliver alting meget nemmere at være i Jeg vil til hver en tid gøre det igen med større indsigt og forståelse af mig selv og mine grænser.”

The Bridge MirzaMirza, 39, bor i Rødovre. Mirzas venner siger ”enten hader man ham, eller også elsker man ham”.

“The Bridge var klart noget af det mest udfordrende, jeg har været med til. At give afkald på kontakt med omverdenen, mens man sammen med 11 fremmede skal bygge en hel bro på 15 dage, var en af de mest lærerige oplevelser, jeg nogensinde har haft.”

The Bridge JonJon, 41, bor i Saltum. Trives i kaos, elsker at tage chancer og er kvik til at udtænke løsninger.

“Jeg har solid erfaring med at være alene, og det er en hård kamp. Det at deltage i et fællesskab, hvor ens værdier kommer i spil, kræver både mod og til tider svære beslutninger – alt eller intet. Jeg kom med alt, hvad der var mig, og gik med meget mere, end hvad jeg havde forventet.”

The Bridge SabineSabine, 46, bor lidt uden for Skjern. Beskriver sig selv som en flue i en flaske.

“Det har været et personligt og udfordrende eventyr, hvor moralen må være, at individuelt kan vi gøre meget, men sammen kan vi udrette noget virkeligt stort.”

The Bridge CecilieCecilie, 22, bor i Aarhus. Hun vil, med sine egne ord, “kæmpe sin røv i laser for at vinde” og afskyr snyderi og egoisme.

“Det har været en af de vildeste oplevelser til dato, og jeg er så taknemlig for at have den med i bagagen. Alting sker af en grund, og der var helt sikkert en mening med, at jeg skulle møde de her skønne mennesker på min vej.”

“Efter de seneste internationale lanceringer The Boys og Ringenes Herre: Magtringene er vi glade for at kunne tilbyde vores nordiske publikum den første lokale reality-serie, The Bridge”, siger Martin Backlund, head of content i UK & Nordics, Prime Video. ”Vi ved, at vores nordiske publikum elsker reality, og derfor tilbyder vi nu fire lokale versioner af The Bridge til seere i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Det er et initiativ, der skal vise vores engagement og investering i indhold til de nordiske kunder.”

“The Bridge er Prime Videos bud på et format om at klare sig i den vilde, nordiske natur, skudt i smukke omgivelser og spækket med drama, spænding, og udfordringer for både krop og sjæl”, sagde Andreas Hjertø, head of Nordics content, Prime Video. “Vi er meget spændte på at dele lokale historier og stemmer på Prime Video i Norden, og vi kan slet ikke vente med at se, hvordan vores brugere tager imod det.”

“Vi glæder os til at præsentere Mads Steffensen, der har været vært for nogle af de største tv-shows på markedet. Mads er kendt for sin varme og omfavnende historiefortælling, og vi glæder os til at skabe unik og medrivende historiefortælling sammen med Mads som vores fortæller af The Bridge,” siger Karin Lindstrøm, Head of Amazon Studios Nordic Local Originals.

The Bridge - Teaser | Prime Video Danmark
The Bridge - Teaser | Prime Video Danmark

The Bridge

Reality
4 nov 2022
Prime Video

Stream her på Prime Video
Ugentligt frem til 25. november 2022

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button