Streamingnyt

The Batman

HBO Max har nu, som ventet, bekræftet at The Batman filmen lander på tjenesten her i april. Konkret er det fra 18. april, at du kan se filmen, 45 dage efter biografpremieren.

Vi følger en yngre Bruce Wayne end vi hidtil har set, som i to år har beskyttet Gotham mod onde kriminelle. Mens Batman gør sit bedste for at bekæmpe korruptionen i Gotham City, forfølger han Riddler, en seriemorder, der målrettet går efter Gothams elite.

I rollen som Batman ses Robert Pattinson, mens Jeffrey Wright er kommisær Gordon og Zoë Kravitz er Catwoman.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mere om handlingen i The Batman

Efter at have patruljeret gaderne i to år som Batman, og skabt frygt for de kriminelle, er Bruce Wayne nået dybt ind i Gothams skyggefulde underverden.

Med kun få betroede allierede – Alfred Pennyworth og Løjnant James Gordon – blandt byens korrupte netværk af embedsmænd og højt profilerede personer, har den sortklædte selvtægtsmand etableret sig selv som den eneste legemliggørelse af hævn blandt sine medborgere.

Da en seriemorder går efter eliten i Gotham med en række sadistiske mord, dukker nogle kryptiske ledetråde op og sender verdens bedste detektiv på en efterforskning i underverdenen, hvor han vil møde karakterer som Selina Kyle/Catwoman, Oswald Cobblepot/Pingvinen, Carmine Falcone og Edward Nashton/The Riddler. Da bevismaterialerne kommer tættere og tættere på, og omfanget af gerningsmandens planer bliver klart, må Batman skabe nye alliancer, afsløre den skyldige og skabe retfærdighed i et Gotham, der længe har været plaget af magtmisbrug og korruption.

The Batman - Official Trailer #3 (2022) Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Colin Farrell
The Batman - Official Trailer #3 (2022) Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Colin Farrell

The Batman

Film | Action
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button