TV Streaming premierer

TÁR

TÁR fra Focus Features og Universal Pictures International vil kunne streames eksklusivt på SkyShowtime fra d. 10. november.

Fra producer-forfatter-instruktør Todd Field kommer TÁR med Cate Blanchett i hovedrollen som den ikoniske musiker Lydia Tár. TÁR udforsker magtens skiftende natur, dens indflydelse og berettigelse i vores moderne verden. Lydia Tár anses i vide kredse for at være en af de største nulevende komponister/dirigenter og er den første kvindelige chefdirigent nogensinde i et betydningsfuldt tysk orkester.

I filmen fra tre gange Oscar®-nominerede filmmager Todd Field med to gange Oscar-vinder Cate Blanchett i hovedrollen møder vi Tár på toppen af sin karriere, mens hun forbereder både udgivelsen af en bog og en med spænding ventet live-opførelse af Mahlers 5. symfoni. I løbet af de efterfølgende uger begynder hendes liv at falde fra hinanden på en usædvanlig nutidig måde. Resultatet er en svidende undersøgelse af magten og dens indflydelse og berettigelse i dagens samfund. På rollelisten ses også Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Mark Strong, Allan Corduner og Sylvia Flote.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Underlægningsmusikken til TÁR er komponeret af den Grammy-vindende komponist Hildur Guðnadóttir, som er den første kvindelige komponist, der har vundet en Oscar, Golden Globe og BAFTA Award for bedste originale score.

Tár | Official Trailer | SkyShowtime
Tár | Official Trailer | SkyShowtime

TÁR

Film | Drama | 2022
7.4
Medvirkende (ALFABETISK)
Cate Blanchett, Nina Hoss, Noémie Merlant

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button