Streamingnyt

Sport Fortalt

Comedy / Talk
30 nov 2022

Sport Fortalt er et nyt samtaleprogram på discovery+, hvor vært Mette Cornelius sammen med en gæst hver uge stiller skarpt på en stor sportshistorie og giver dig et dybdegående indblik i sagen.

Det danske herrelandshold er VM-aktuelle og spiller onsdag eftermiddag den afgørende kamp i gruppespillet mod Australien.

I første udgave af samtaleprogram på discovery+ fortæller tidligere landstræner Åge Hareide om sidst Danmark var til en VM-slutrunde, hvor Kroatien i 2018 blev endestationen efter en dramatisk straffesparkskonkurrence.

Her åbner Åge Hareide blandt andet op om håbet om at nå en semifinale med et stærkt dansk landshold, de døende minutter i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien og stemningen i omklædningsrummet efter Ivan Rakitic havde sendt det danske landshold hjem med en scoring på det afgørende straffespark.

Sport Fortalt vil med Mette Cornelius i værtsrollen og en gæst hver uge give dig et dybdegående indblik i en sportshistorie. Se programmet gratis på discovery+.

Næste uges program i Sport Fortalt byder på et interessant indblik i den aktuelle skak-skandale, hvor nordmanden Magnus Carlsen har beskyldt amerikanske Hans Niemann for at snyde.

Den syvdobbelte Danmarksmester i skak, Sune Berg Hansen, gæster Sport Fortalt og fortæller om snydens rolle i skak.

Hvor kan man se Sport Fortalt?

Du kan se Sport Fortalt på fra 30. november 2022

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Warner Bros. Discovery presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button