Streamingnyt

Søsterskab

- næste islandske Viaplay original kommer 3. april

Viaplays næste islandske originalserie – ’Søsterskab’ er en krimi-thriller. Serien er i seks dele og får premiere på Viaplay 3. April.

Søsterskab – det handler den om

Præsten Elísabet (Lilja Nótt Þórarinsdóttir), kokken Anna Sigga (Jóhanna Friðrika Sæmundsdóttir) og sygeplejersken Karlotta (Ilmur Kristjánsdóttir) er en gruppe tilsyneladende omsorgsfulde og karrieredrevne kvinder. De er i trediverne, og har levet deres liv i skyggen af fortiden og den frygtelige forbrydelse, de begik som teenagere. Da skeletresterne af en ung kvinde dukker op, begynder jagten på at finde en morder – eller morderne.

Længere fremmere i handlingen kommer vi til at følge efterforskeren Vera (Halldóra Geirharðsdóttir), der skal finde ud af, hvad der skete med den unge pige, der forsvandt for 25 år siden. For at opklare forbrydelsen går hun dybere ind i efterforskningen end forventet, og efterhånden som Vera nærmer sig sandheden, øges de tre kvinders frygt for, hvad der kommer op til overfladen og ødelægger deres verden og de liv, de har bygget op.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

’Søsterskab’ er produceret af Sagafilm i samarbejde med Sky Studios. Den internationale distributør er NBCUniversal Global Distribution, undtagen i Benelux, hvor Lumiere er ansvarlig for distributionen.

Søsterskab | Official Trailer | A Viaplay Original
Søsterskab | Official Trailer | A Viaplay Original

Søsterskab

Serie | Krimi, Thriller
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Nent Group presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Annonce

Back to top button