Netflix

Skruk – Sæson 2

Serie | Dansk, Komedie | 2022–
6.6 IMDB
Netflix


Skruk: Su00e6son 2 | Officielt klip | Netflix

Netflix har tidligere annonceret en sæson 2 af den populære Netflix-serie Skruk. Det romantiske komediedrama i seks dele vender tilbage med Josephine Park i hovedrollen som Nana og nu har Netflix sat lidt mere specifik tidshorisont på hvornår de nye afsnit lander.

Det bliver i efteråret 2024 at de nye afsnit lander.

Skruk – Sæson 2 det handler den om

I anden sæson af Skruk møder vi Nana (Josephine Park), der nu har en baby på to måneder. Men lige så højt som hun elsker sit barn, lige så meget hader hun at være på barsel. Så Nana tigger sin gamle chef, Helle, om at få jobbet som verdens bedste fertilitetslæge tilbage. Det bliver et snævert ’ja’: ingen fejl denne gang – og ingen løgne! Nana lover bod og bedring, men har slet ikke overvejet, at nogen jo skal passe baby, mens hun er på job. Derfor ender Nana nødtvungent med at have sin mor boende som en slags fast babysitter/roommate fra helvede. Men Nana har ikke noget valg, for hun skal mere end nogensinde performe på jobbet, hvor den perfekte nye læge, Hampus, har overtaget førertrøjen som klinikkens stjerne, mens Nana var væk.

Dagene føles for alvor op ad bakke, og oven i det hele spøger Mathias stadig i kulissen. Den store kærlighed, der slap væk – men også den store kærlighed, som ikke ved, at han er far til Nanas baby. Nana har mere end nogensinde brug for at lyve, og mere end nogensinde bør hun fortælle sandheden …

Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer, skabere af serien:

”Vi er vildt stolte og glade over at skulle lave en sæson 2 af Skruk. Vi elsker jo Nana og føler slet ikke, vi var færdige med at udforske hendes karakter eller fertilitetsklinikken som arena, for der er så mange vigtige historier fra det sted, som vi gerne vil dele. Nu har vi muligheden for at folde en masse nye skæbner ud – og samtidig lade vores faste karakterer fra sæson 1 presse grænserne for både komik og drama endnu mere.”

Hvor kan man se Skruk – Sæson 2?

Du kan se Skruk – Sæson 2 på Netflix
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Netflix presse
Back to top button