Streamingnyt

Scenes from a Marriage

- Moderne udgave af Ingmar Bergmans svenske klassiker

Scenes from a Marriage får premiere d. 13. september på HBO Nordic. Der er tale om en miniserie, en moderne version af Ingmar Bergmans svenske serieklassiker. I hovedrollerne ses Oscar Isaac (HBO:s Show me a hero) og Jessica Chastain (nomineret til en Academy Award® for Zero dark Thirty) i hovedrollerne

Minsiserien er en fængslende nyfortolkning af orginalseriens dillemmaer om kærlighed, had, begær, monogami, ægteskab og skilsmisse set gennem øjnene på et moderne amerikansk ægtepar.

Mira (Jessica Chastain) er en selvsikker, ambitiøs kvinde med en ledende stilling inden for tech branchen, der lever i et ufuldkomment ægteskab med sin mand Jonathan (Oscar Isaac), der er en overtænkende filosofiprofessor, der desperat forsøger at holde sammen på deres forhold. Scenes form a Marriage sætter fokus på kompleksiteten hos Jonathan og Mira som individer, der i sidste ende erkender, at deres ægteskab ikke er ved at gå i stykker på grund af en enkelt begivenhed eller fejl. Scenes from a Marriage er en hudløst ærlig fortælling om to menneskers følelser til hinanden, der både rummer had og kærlighed.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Scenes from a Marriage er baseret på den svenske TV-serie af Ingmar Bergman og er skrevet og instrueret af Hagai Levi, der ligeledes er excutive producer på serien sammen med Michael Ellenberg, Lars Blomgren, Amy Herzog (som også har været medforfatter på episode 1 og 5), Jessica Chastain, Oscar Isaac, Daniel Bergman og M. Blair Breard.

Scenes from a Marriage (2021) | Official Trailer | HBO
Scenes from a Marriage (2021) | Official Trailer | HBO
13 sep 2021
HBO Max Logo

Scenes from a Marriage HBO Max STREAM HER
Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

creativeref:1100l85040

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button