TV Streaming premierer

Rooney

Filmen giver Prime-medlemmer hidtil uset adgang til en af fodboldens største angribere, som Rooney gennemgår anekdoter fra nogle af sit livs vigtigste øjeblikke, med kommentarer fra sine nærmeste – herunder familie, venner og hustru, Coleen. Rooney er også vinduet ind til Waynes tidligere livsstadier; helt fra hans barndom i Liverpooldistriktet af Croxteth, gennem hans teenageår, hvor de første tegn på en storslået karriere fik ham i de britiske mediers intense og til tider hårde rampelys. Filmen kigger på Rooneys karriere under et mikroskop, dykker ned i nogle af de største og mest udfordrende øjeblikke i livet hos Englands hidtil bedste målscorer.

Gennem intime interviews med fodboldstjerner som David Beckham, Gary Neville, Rio Ferdinand, og Thierry Henry deler de førstehåndsminder om Rooney som både hold- og modspiller. Betydningsfulde erindringer fra Rooneys første Premier League-manager David Moyes og Rooneys første England-manager Sven-Göran Eriksson beskriver det ubegrænsede potentiale, de så i Rooney allerede fra en ung alder.

”Rooney er en ærlig og intim dokumenter om en af landets mest kendte sportsstjerner, som også har måtte stå ansigt til ansigt med et stort pres fra en tidlig alder”, sagde Martin Backlund, Head Of Content, Prime Video UK & Nordics. ”Prime-medlemmer kommer til at høre om netop de begivenheder og øjeblikke, der har været med til at forme hvem Wayne er som spiller og mand gennem erindringer fra Wayne Rooney selv”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Rooney er instrueret af BAFTA award-vindende Matt Smith. Filmen er produceret af Lorton Entertainment i samarbejde med Smiths Circle Circle Film og med prodcerne Ed Barratt, Julian Bird, og Lucy Hardy med Executive Producer Stevan Riley, Matt Robins, Paul Stretford, Duncan Ford, Joel Kennedy, og Arthur Landon.

Rooney | First Official Trailer
Rooney | First Official Trailer

Rooney

Dokumentar
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Viaplay Film & Serier Sommertilbud - spar 50% i 3 mdr. 64,50 kr/md i 3 måneder
Herefter 129 kr/md. Gælder t.o.m. 30. juni 2023. Reklame-link
Back to top button