Streamingnyt

Rainbow

- ny dansk fiktionsserie på TV 2 Play fra 15. august

Hvad vil det sige at vokse op i en moderne familiekonstellation, og hvilken betydning har det for forståelsen af, hvem du er? ‘Rainbow’ er en ny fiktionsserie på TV 2 PLAY om at finde sig selv og tage ejerskab på sin egen fortælling.

‘Rainbow’ består af i alt syv episoder á 12-15 minutter, og i episoderne oplever du blandt andet skuespillere som Thure Lindhardt, Peter Plaugborg, Jakob Fauerby, Susanne Storm, Claus Riis Østergaard og Caspar Philipson.

Mere om Rainbow på TV 2 Play

Som barn i en regnbuefamilie er Molly (Fanny Leander Bornedal) vokset op med to mødre. Hun har aldrig kendt sin far, men hun har et stort behov for at finde ham for at kunne finde sig selv og sin egen identitet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På sin 18-års fødselsdag tager Molly derfor sammen med sin bedste ven, Tobias (Nikolaj Groth), hen til en fertilitetsklinik for at få svar på, hvem hendes biologiske far er. Svaret er dog ikke som forventet, og Molly bliver forvirret, da hun opdager, at hendes mødre har løjet om, hvem hendes biologiske far er.

Finder Molly ud af, hvor hun kommer fra, når hun konfronterer sine mødre med, hvordan hun egentlig kom til verden? Se med, når Molly og Tobias tager på en grænseoverskridende rejse i jagten på at finde DNA og spor på de mænd, der måske kan være hendes far.

Medvirkende

Molly: Fanny Leander Bornedal
Tobias: Nikolaj Groth
Janus: Thure Lindhardt
Benjamin: Peter Plaugborg
Carsten: Jakob Fauerby
Nina: Susanne Storm
Sebastian: Claus Riis Østergaard
Daniel: Caspar Philipson
Sonja: Ditte le-Fevre
Søren: Søren Gitz-Johansen
Læge: Kristina Andersen
15 aug 2021
TV 2 Play

Rainbow TV 2 Play Stream her
Dansk, Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button