Streamingnyt

Ragnarok – Sæson 2

- Netflix serien er tilbage 27. maj

Netflix serien Ragnaroks anden sæson får premiere globalt på Netflix den 27. maj 2021.

Det handler Ragnarok om

Ragnarok er et coming of age-drama inspireret af den nordiske mytologi – nu med nye og overraskende vinkler. Anden sæson starter dér, hvor første sæson slap: Hvad gør du, når du som en 17-årig gymnasieelev finder ud af, at du er oppe imod en ældgammel og meget magtfuld fjende, der holder en hel by – måske endda et helt land – i et jerngreb?

Magne må acceptere, at nu, hvor han er klar til kamp, er hans fjender for mange og for stærke. Er der andre, der – ligesom ham selv – har overnaturlige kræfter? Vil han være i stand til at finde frem til disse mennesker i tide? Og hvad sker der, når det viser sig, at hans lillebror, Laurits, også er ret usædvanlig, men at han ser verden helt anderledes end Magne? I anden sæson af Ragnarok bliver konflikten hårdere, ondskaben mere fokuseret, og valgene endnu mere desperate. Midt i alt dette står Magne overfor det afgørende spørgsmål: Hvor langt er du villig til at gå for at redde din familie?

De medvirkende i Ragnarok er David Stakston (Magne), Danu Sunth (Iman), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson. Nye navne på rollelisten tæller Vebjørn Enger (Jens), Benjamin Helstad (Harry), Billie Barker (Signy), Jesper Malm (Odd Moland) og Espen Sigurdsen (Halvor Lange).

Den norsksprogede serie, der består af seks afsnit, er produceret af det danske produktionsselskab SAM Productions. Adam Price og Emilie Lebech Kaae fungerer som skabere og forfattere – og de er i selskab med executive producer Meta Louise Foldager Sørensen (Antichrist, Melancholia), producer Stine Meldgaard Madsen (Friheden, Mercur) og instruktør Mogens Hagedorn.

Ragnarok – sæson 2 | Officiel teaser | Netflix
Ragnarok – sæson 2 | Officiel teaser | Netflix
27 maj 2021
Netflix

Ragnarok – Sæson 2 Netflix
Drama Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button