Streamingnyt

Queen of the Universe

- Ny Drag Queen dyst på Paramount+ fra 10. december

Det globale drag-ikon og muliti-Emmy vinder RuPaul, der er executive producer på Queen of the Universe. Her skal 14 drag queens kæmpe om titlen som “Queen of the Universe” og en kontantpræmie på 250.000 dollars. Heriblandt danske drag queen Betty Bitchslap.

De første to afsnit af QUEEN OF THE UNIVERSE får premiere den 10. december eksklusivt på Paramount+ i Danmark.

Hver episode tester deltagernes vokale evner, når de optræder foran et live-publikum og seriens særdeles kompetente dommerpanel kaldet “Pop Diva Panelet” bestående af multi-Emmy og GRAMMY® nominerede Vanessa Williams, den platin-sælgende artist, tre gange Emmy®-vindende producer og dommer i RUPAUL’S DRAG RACE Michelle Visage, den amerikanske drag-superstjerne Trixie Mattel og sidst men ikke mindst den tre gange GRAMMY-nominerede sangerinde Leona Lewis. Den femdobbelte BAFTA TV-prisvinder og verdenskendte tv-vært Graham Norton er vært i konkurrencen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De 14 drag queens fra hele verden, der skal kæmpe om titlen, er:

ADA VOX (San Antonio, TX, USA) Instagram: @adavox, Twitter: @adavox
Ada er tidligere top 10-deltager i American Idol. Ada Vox er et levende bevis på, at alt er større i Texas – ikke mindst hendes stemme. Som performer igennem syv år er Ada mere end klar til vise sine vokale evner på en global platform og få den anerkendelse, hun søger.

ARIA B CASSADINE (Atlanta, GA, USA) Instagram: @ariabcassadine, Twitter: @ariabcassadine
Aria B Cassadine vandt i 2018 “Miss Gay Black America”, og er nu klar til at føje “Queen of the Universe”-titlen til samlingen. Hun begyndte sin drag-karriere ved at blive udfordret af en ven, og Aria går på den globale scene for at tilføje endnu en titel til sit imponerende cv.

BETTY BITSCHLAP (København, Danmark) Instagram: @betty_bitschlap
Betty er fuldtidsperformer både når hun er drag, og når hun ikke er. Betty Bitschlap vil med sin rockede stil slå publikum omkuld. Betty har en stor palette at trække på, når det kommer til stil. Med et blink kan hun transformere sig selv fra en punk-rockstar fantasi til en glamourøs drag med pailletkjole og ikke et hår, der sidder forkert. Læs meget mere om Betty lige HER

CHY’ENNE VALENTINO (Chicago, IL, USA) Instagram: @chyennev, Twitter: @ChyValentino
Chy’enne Valentino har sunget siden hun var fem år. Som 18-årig gik turen til scenerne som deltager i “Miss Continental Plus” i 2018. Hun er tidl. American Idol-deltager og har i dag sit eget bageri kaldet “Pound Your Cakes”. Hun er nu klar til at bruge kræfterne på sin stemme og bevise, hun er den rette vinder.

GINGZILLA (Sydney, Australien) Instagram: @Gingzilla, Twitter: @Gingzilla
Efter at have været på kunstskole i Australien og klovneskole i Paris, skal den over to meter høje, indfødte australier Gingzilla ikke gøre sig store anstrengelser for at skille sig ud fra mængden. Hun er ikke uerfaren med konkurrencer og har optrådt i både America’s Got Talent og X Factor i England – og nu er hun klar til at erobre universet.

GRAG QUEEN (Canela, Brasilien) Instagram: @gragqueen, Twitter: @gragqueen
Da den sprængfarlige brasilianske Grag Queen voksede op var hun bl.a. sanger i en kirke. I dag dyrker hun masserne via sociale medier, hvor hun har over 2 millioner TikTok fans, der alle elsker hendes optrædener og hendes overgearede personlighed.

JUJUBEE (Boston, MA, USA) Instagram: @jujubeeonline, Twitter: @jujuboston
Har to gange været med i RuPaul’s Drag Race All Star med en personlighed, der har erobret millioner af hjerter. Jujubee er en multitrussel mod de andre deltagere: Lipsync, komiker, artist og makeup artist – hun magter det hele. Hun er måske mest kendt for sine glamourøse og stylede drags, og hun er nu klar til at vise hele verden, at hun ikke bare er et kønt ansigt, men også har en fantastisk sangstemme.

LA VOIX (London, England) Instagram: @lavoixtheshow, Twitter: @lavoixtheshow
Hjemmebane drag queen’en La Voix har allerede erfaring med det royale, idet hun har optrådt for det engelske kongehus. Hun er tidligere deltager i Britain’s Got Talent, og i dag fylder hun teatre over hele England. Hendes navn er fransk og betyder helt simpelt: Stemmen.

LEONA WINTER (Paris, France) Instagram: @iamleonawinter, Twitter: @OfficielLeona
Leona Winter er kontratenor-baryton med en stemme, der rækker over tre oktaver. Hun kaldes ofte “tres jolie” af sine fans verden over. Hendes sang-talenter blev vist frem i det franske “The Voice”, hvor hun nåede semifinalen, mens hun senere vandt The Switch – Chiles udgave af Drag Race.

MATANTE ALEX (Montreal, Canada) Instagram: @matante.alex, Twitter: @matantealex
Matante Alex begyndte at synge som 13-årig i sine forældres kælder og opdagede sin sande passion – jodling! Matantes navn kan oversættes til “min tante” på fransk, men denne opfindsomme Drag queen, med et hjerte af guld, er alt andet end traditionel.

NOVACZAR (New York City, New York, USA) Instagram: @novaczar
Novaczar kommer fra New York City og er nok den yngste drag queen i konkurrencen, men hun er ikke afskrækket. Denne selvudråbte “kejserinde af galaksen” har nemlig et hemmeligt våben – en stemme, der er blevet trænet i opera, rock og musicals, og hun er nu klar til at regere de fjerneste dele af galaksen.

RANI KO-HE-NUR (Mumbai, India) Instagram: @sushantdivgikr
Med kronen fra Mr. Gay India 2014 blandt sine meritter, har Rani Ko-he-nur over en million Instagram-følgere, og hun har optrådt i utallige magasiner som Vogue India, Cosmopolitan og Elle. Efter også at have optrådt på Forbes 30 under 30-listen er den kønsflydende performer klar til at bryde igennem på den globale scene og dele sin sanggave med verden.

REGINA VOCE (Mexico City, Mexico) Instagram, Twitter: @reginavocedrag
Med over 30 års sceneerfaring og som tidligere performer i Cirque Du Soleil, arbejder Regina nu som vokalcoach. Navnet Regina Voce betyder “Stemmens dronning” på italiensk og nu er spørgsmålet, om hun kan blive “Queen of the Universe”

WOOWU (Guangzhou, China) Instagram: @woowu_eli
Den selvlærte sangerinde WooWu forlod sit traditionelle kantonesiske hjem i Guangzhou til fordel for Shanghais klare lys. WooWu er fan af Christina Aguilera, Cher og Patti Labelle. Hun beskriver sin drag-persona som “pink, feminin og perfekt”, WooWu deltager i konkurrencen i håb om ikke blot at kaste lys over den voksende drag-scene i Kina, men også for at bryde barrierer.

10 dec 2021
Paramount

Queen of the Universe Paramount+
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Paramount+ presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

ImageAnnonce-link

Back to top button