TV-Nyt

Prins Christian 18 år

- Sådan dækker DR begivenheden 15. oktober

På selve fødselsdagen 15. oktober kan du følge festlighederne på tætteste hold på DR1 fra klokken 10.00. Ulla Essendrop og Kåre Quist er værter, mens DR’s historie- og kongehuskorrespondent Cecilie Nielsen er med i studiet.

– Jeg glæder mig til en festlig dag, hvor vi markerer hovedpersonen, men i virkeligheden også kongehusets fremtid. Det er livsbekræftende af fejre en 18-årig, siger vært Kåre Quist.

– Det er jo et helt særligt kig ind i fremtiden at fejre Danmarks kommende konge, Prins Christians 18-års fødselsdag. Jeg er spændt på at se, hvordan de nye generationer indtager slottet, og hvordan Kongehuset får fornyelsen og historien til at gå hånd i hånd ind i fremtiden. Det bliver en interessant dag med altid veloplagte Kåre og en stime af behagelige og begavede gæster, siger vært Ulla Essendrop.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dagens program

  • Dokumentaren ’Prins Christian – en kongelig rejse’ klokken 9.00 på DR1
  • Direkte fra festlighederne fra klokken 10.00 og helt til det slutter på DR1
  • Prins Christian vinker fra balkonen på Frederik VIII’s Palæ klokken 12.00
  • DR er med når gæsterne begynder at ankomme til Christiansborg Slot, hvor Hendes Majestæt Dronningen er vært ved et gallataffel, hvor op mod 200 unge 18-årige fra rigsfællesskabet er inviteret til at deltage i fejringen
  • Gallataflet, hvor gæsterne afspejler Prins Christians egen generation, starter klokken 17.00, og DR er selvfølgelig med.

Prins Christian 18 år

Underholdning
15 okt 2023 10:00
DR1 DR TV


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button