TV Streaming premierer

Pose – Sæson 3

Tredje og sidste sæson af Pose får premiere 3. maj på HBO Nordic.  Pose handler om forskellige kultur- og samfundstyper i 1980- og 90’ernes New York, blandt andet den famøse ballroom-kultur. Serien har tv-historiens største antal LGBTQ-medvirkende i de bærende roller – og også flere bag kameraet – og er nu klar med tredje og sidste sæson.

I denne sæson er det blevet 1994, og ballroom-dagene føles som et fjernt minde for Blanca (Mj Rodriguez), der kæmper med at balancere livet som mor med et nyt job som assisterende sygeplejerske. Samtidig bliver AIDS den hyppigste dødsårsag for amerikanere i alderen 25 til 44 år, hvilket Pray Tell (Emmy-vinder Billy Porter) får helt tæt ind på livet. Oveni det hele må House of Evangelista-medlemmerne pludselig kæmpe for at bevare deres arv.

Blandt de medvirkende er Mj Rodriguez, Michaela Jaé, Dominique Jackson, Indya Moore, Hailie Sahar, Dyllón Burnside, Angel Bismark Curiel, Sandra Bernhard, Jason A. Rodriguez og Billy Porter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Pose er skabt af Ryan Murphy, Brad Falchuk og Steven Canals, og det er Janet Mock, der har skrevet, produceret og instrueret flere episoder af serien. Fox 21 Television Studios og FX Productions er produktionsselskaberne bag.

På premieredagen frigives de første to episoder, og herefter kommer der én episode om ugen.

Pose Season 3 Trailer (HD) Final Season
Pose Season 3 Trailer (HD) Final Season

Pose – Sæson 3

Serie | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: HBO Nordic

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button