Streamingnyt

Orkestret

- nu har DR sat premieredato på den nye danske serie

DR har nu sat streamingpremiere dato på deres nye serie Orkestret. Det bliver fra 1. juli at alle 10 afsnit af serien lægges ud på DRTV.

‘Orkesteret’ kan ses på DR1 hver fredag fra samme dato klokken 21.25. Fredag den 1. juli bliver der dog vist to afsnit i træk, og fredag den 8. juli sendes ikke.

‘Orkesteret’ er baseret på en idé af Adam Price og er instrueret og hovedforfattet af Mikkel Munch-Fals. ‘Orkesteret’ handler om et livet i symfoniorkester, og har Frederik Cilius og Rasmus Bruun i hovedrollerne som henholdsvis en stræberisk klarinettist og souschef.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien kommer blandt andet ind på emner som sexisme og MeToo. Den oprindelig premiere var i samme tidsrum som sagen kørte om DR’s pigekor og mangeårigt omfattende svigt med overgreb og grænseoverskridelser, og det fik DR til at udskyde serien.

På rollelisten finder vi Frederik Cilius og Rasmus Bruun (Den korte Radioavis), Neel Rønholt, Emma Sehested Høeg, May Simón og Julie Rudbæk.

Orkestret – det handler den om

‘Orkesteret’ er en komedie, som udspiller sig i og omkring et symfoniorkester – befolket af musikere, som på én gang lider af storhedsvanvid og mindreværdskomplekser. En samling glødende egoister, som skal underordne sig fællesskabet, for at kunne frembringe den store lyd.

Her mødes den nyansatte og konfliktsky souschef Jeppe Nygren (Rasmus Bruun) og orkestrets 2. klarinettist, den vredladne enspænder Bo Høxenhaven (Frederik Cilius). Bo lever og ånder for musikken og har ét altoverskyggende mål: at blive 1. klarinettist i stedet for 1. klarinettisten.

I ‘Orkesteret’ mødes ’administrationen’ i form af Jeppe og ’kunsten’ i form af Bo i et univers, hvor det behagesyge, selvopofrende og kompromissøgende krydser klinger med det trodsige, egenrådige og kompromisløse. På trods af at de to mænd er hinandens diametrale modsætninger, danner de dog alligevel en usandsynlig alliance i serien.

1 jul 2022
DR TV

Orkestret DR TV STREAM HER
Dansk, Drama, Komedie Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button