TV-Nyt

Hvor vi i sæson 1 efterlod komponist Allan Gravgaard Madsen og hans to hjælpere, Frederik Cilius og Rasmus Bruun, optimistisk skålende over Allan Gravgaard Madsens gode takter i hans kommende opera, møder vi en mere modløs Allan Gravgaard Madsen på en bænk i starten af anden sæson.

Han har fået skriveblokade og kan ikke komme videre med sit værk. En ny inspirationstur ud i operaens verden må derfor begynde. Fra Finland til Palermo rejser den velkendte operatrio afsted, og de indlogerer sig på finurlige moteller, kroer og camps undervejs.

Se alle afsnit fra den 19. februar kl 06:00 på DRTV eller se dem ugentligt på DR2 fra 19/2.

De syv programmer af Operarejsen formidles i denne sæson ikke kun via skærmen, men også på lyd. P2’s nye program Operaguiden går i fodsporene på de operaer som TV-serien besøger, og skaber for hver episode et dybere kendskab til indholdet.

Operaguiden har tre værter: radiovært Benedikte Granvig, kulturjournalist Thorkild Jacobsen og dirigent Magnus Larsson, og de vil sammen forsøge at formidle endnu mere operaindhold til de interesserede danskere. – De tre værter har hver deres viden og tilgang til opera, og sammen vil de give et indblik i hver enkelt operas handling, musikalske særheder og de komplicerede plots og magtkampe, der har påvirket komponisten og værket, siger Signe Allerup, der er P2-redaktør på ‘Operaguiden’.

Foruden ‘Operaguiden’ kan interesserede lyttere også høre det fulde værk til ‘Operaaften’ hver lørdag på P2 klokken 19.20 eller i DR Lyd.

Hvor kan man se Operarejsen – Sæson 2?

Du kan se Operarejsen – Sæson 2 på DR TV fra 19. februar 2023
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button