Streamingnyt

Murder Mystery 2

Film | Action | 2023 BEMÆRK denne titels premieredato er over et år gammel. Vi kan ikke garantere den er tilgængelig længere.
IMDB
Murder Mystery 2 | Officiel trailer | Netflix

Netflix har frigivet traileren til den kommende komediefilm Murder Mystery 2. Filmen har Jennifer Aniston og Adam Sandler i hovedrollerne og får premiere på Netflix den 31. marts 2023.

Murder Mystery 2 – det handler den om

Fire år efter at have opklaret deres første mordgåde har Nick og Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) etableret sig som detektiver på fuldtid. Parret kæmper for, at deres detektivbureau kan få gang i hjulene, da deres ven Maharaja (Adeel Akhtar) inviterer dem til bryllup på sin private ø. Men Spitz-parret havner endnu engang i problemer, da brudgommen kidnappes kort efter, at festlighederne er gået i gang – nu er samtlige af de glamourøse gæster, hvert familiemedlem og selv bruden under mistanke. I Murder Mystery 2 involveres Nick og Audry Spitz i en højspændt sag, der kan give dem alt, hvad de går og drømmer om: Muligheden for at deres detektivbureau kan få succes – og en længe ventet tur til Paris.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Filmen er instrueret af Jeremy Garelick, og på rollelisten ser vi blandt andre Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani og Dany Boon.

Hvor kan man se Murder Mystery 2?

Du kan se Murder Mystery 2 på Netflix fra 31. marts 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button