Streamingnyt

Mr Good: Cop or Crook?

Netflix har præsenteret den kommende norske dokumentarserie Mr Good: Cop or Crook?. Serien følger den utrolige sag mod en af de mest kendte norske politibetjente, Eirik Jensen. Seriens producer er Bendik Mondal – med Sandra Hafsahl som executive producer og Paal Wilhelm Nesset som klipper. Dokumentaren er produceret af Monster. Mr Good: Cop or Crook? får premiere på Netflix den 3. juni 2022.

Mr Good: Cop or Crook? følger den utrolige sag mod Norges mest kendte politibetjent, Eirik Jensen. True crime-serien stiller det spørgsmål, der har undret nationen, siden han blev anholdt i 2013: Er Eirik Jensen den bedste politimand i Norges historie, eller er han i virkeligheden den største narkosmugler, Skandinavien nogensinde har set? Med unik adgang til Eirik Jensen indeholder denne serie karismatiske og farverige karakterer, der fortæller deres utrolige historie fra deres første møde i 90’erne til deres potentielle undergang i retten i 2020. Seerne vil undre sig helt indtil slutningen – hvem fortæller sandheden?

Jenny Stjernströmer Björk, Director Nordic Original Series: 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Jeg glæder mig til at introducere vores medlemmer for den første nordiske dokumentarserie. Den gribende sag mod Eirik Jensen har engageret hele nationen, og jeg kan slet ikke vente med at bringe denne historie til Netflix. Vi er så glade for at arbejde sammen med Monster og fortsætte vores gode samarbejde.”

Bendik Mondal, producer: 

“Historien om Eirik Jensen har fascineret den norske befolkning i mange år. Vi tror på, at denne historie fortjener at blive fortalt med bredde rammer, og vi er meget begejstrede for at være partnere med Netflix. Denne serie er et portræt af en mand såvel som et indblik i en af de mest omtalte kriminalsager i Norge i nyere tid.”

Serien er produceret af Monster ledet af instruktør Ragne Riise og Trond Kvig Andreassen. Bendik Mondal er producer med Sandra Hafsahl som executive producer og Paal Wilhelm Nesset som klipper.

Læs mere om Mr Good: Cop or Crook? på Netflix her.

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Netflix presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button