Streamingnyt

Mit liv som Lasse Hallström

- Ny dokumentar får premiere på Viaplay 18/11

Den svenske instruktør Lasse Hallström er aktuel på Viaplay i slutningen af 2022 med storfilmen ’Hilma’ om kunstneren Hilma af Klint. I forbindelse med premieren kommer der også en helt ny dokumentarserie om den anerkendte instruktør. I ’Mit liv som Lasse Hallström’ får seerne et indblik i både hans professionelle og private liv via unikke klip samt interview med både familiemedlemmer og verdensstjerner.

– Lasse Hallströms karriere er en imponerende rejse, som forhåbentligt kan inspirere andre svenske filmskabere, siger producent Björn Sjönell.

Lasse Hallström er en af Sveriges mest fremtrædende instruktører med globale filmsuccesser som ’Hvad så, Gilbert Grape?’, ’Æblemostreglementet’, ’Mit liv som hund’, ’Chocolat’ og mange flere. Lige nu er han aktuel med filmen ’Hilma’ om den svenske kunstner Hilma af Klint, som kommer på Viaplay  19.november

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I Viaplay Originalen ’Mit liv som Lasse Hallström’ skildres Lasse Hallströms rejse fra opvæksten i Stockholm til et helt andet liv i USA. Dokumentarserien har premiere på Viaplay i slutningen af 2022.

– Det føles fantastisk at opleve den her opmærksomhed og at få et testamente over hele min karriere som skaber af kortfilm, tv-film og storfilm. Jeg er meget smigret, siger Lasse Hallström.

Dokumentaren i to dele byder på masser af klip fra Lasse Hallströms liv og arbejde og flere spændende interviews med verdensstjerner, som han har arbejdet sammen med. Også hans hustru Lena Olin og datteren Tora Hallström medvirker i serien. Dokumentaren giver et unikt indblik i den kendte instruktørs liv og hans intense arbejde med den nye storfilm ’Hilma’.

– Lasse Hallström er en filmlegende, hvis unikke visuelle evne og fornemmelse for at finde nye talenter har ført til enorme successer langt ud over Sverige. Et af vores hovedfokus på Viaplay er at fortælle engagerende historier om nordiske begivenheder og mennesker. Jeg kan ikke tænke mig et bedre match til det end Lasses fantastiske succeshistorie, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

’Mit liv som Lasse Hallström’ produceres af Björn Sjönell på produktionsselskabet All We Need Is Live. Björn Sjönell har tidligere lavet dokumentaren ’En ängslig gosses memoarer – de første åttio åren’ om den svenske multikunstner Lasse Åberg.

– At få mulighed for at belyse et menneske, der med sin varme, vedholdenhed og fantastiske evner har formået at få millioner af mennesker over hele verden til at drømme, blive rørt og nyde på forskellige måder, er helt fantastisk. Det at følge Lasse Hallströms karriere fra kortfilmens verden til storfilmens arena er en imponerende rejse at tage del i, som forhåbentlig kan inspirere andre svenske filmskabere til at gøre det samme, siger Björn Sjönell.

18 nov 2022
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Mit liv som Lasse Hallström Viaplay Stream her
Dokumentar

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1728711724&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

Back to top button