TV Streaming premierer

Lyden af kærlighed

- Romantisk komedie får premiere 29. september på Netflix

Lyden af kærlighed er titlen en romantisk komedie med María Valverde (Fever Dream, Guernica) og Álex González (Unauthorized Living, El Príncipe), som får premiere globalt på Netflix onsdag den 29. september.

Filmen er baseret på den todelte bestseller-bogserie af Elísabet Benavent ’Canciones y recuerdos’ og er opkaldt efter den første bog. Den er instrueret af Juana Macías, der er nomineret til en Goya-pris for bedste nye instruktør for filmen Planes para mañana (2010) og er kendt for den succesfulde film Bajo el mismo techo (2019). Laura Sarmiento har skrevet manuskriptet, og producenten er ZETA Studios (Élite).

Susana Abaitua (Crazy About Her, Patria), Elisabet Casanovas (Merlí, Drama) og Eva Ugarte (Mira lo que har hecho, García og García) indtager hovedrollerne, mens birollerne blandt andet spilles af Miri Pérez-Cabrero (Someone Has to Die), Roger Berruezo (Cuéntame), Ignacio Montes (El verano que vivimos), Artur Busquets (La que se avecina), Claudia Galán (High Seas) og Carlo Constanzia (Toy Boy).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lyden af kærlighed – Det handler den om

Maca (María Valverde), der er 29 år gammel og klodset af natur, forsøger at få det bedste ud af livet og stræber efter at være lykkelig. Maca spilder sit talent ved at arbejde som assistent for en undertrykkende og skræmmende mode-influencer, og hun tilbringer sin tid med fyre, som hun aldrig formår at etablere et følelsesmæssigt bånd til.

Sammen med Jimena (Elísabet Casanovas) og Adriana (Susana Abaitúa) – hendes to unikke og elskværdige venner, der altid er klar til at gøre, hvad der skal til for at glemme deres problemer – har Maca formået at gøre Madrid til en by, hvor alt er muligt. Alt ser ud til at gå godt indtil han, hvis navn ikke må nævnes, kommer tilbage og vender alting på hovedet. Leo (Alex González), hendes livs kærlighed og største fejltagelse, slog hendes hjerte itu, ødelagde hendes selvværd og tiltro til mænd. Maca har forsøgt at glemme ham, men nu må hun acceptere, at han er tilbage. Ikke mindst må hun se de følelser i øjnene, som hun har gemt væk, så hun kan håndtere den uforglemmelige påmindelse om, hvad der kunne have været – og aldrig var.

Gamle sår genåbnes, og Maca bliver nødt til at være modig og konfrontere sine konflikter, sin frygt og usikkerhed – for endelig at kunne tage kontrol over sit liv.

Om Elísabet Benavent

Elísabet Benavent, kendt som Betacoqueta, er en spansk forfatter af romantiske komediebøger og en af ??nutidens mest populære forfattere. Betacoqueta har længe haft succes og er nu en bedst-sælgende forfatter i og uden for Spanien siden sin serie Valeria. Hun har med rekordfart udgivet bøger, og hendes stigende berømthed har været et slags socialt fænomen: 20 bøger på syv år, mere end to millioner solgte eksemplarer, 264.000 Instagram-følgere og den seneste premiere på Netflix-serien baseret på hendes saga, Valeria, som allerede har udgivet sin anden sæson.

 

Lyden af kærlighed | Officiel trailer | Netflix
Lyden af kærlighed | Officiel trailer | Netflix
29 sep 2021
Netflix

Lyden af kærlighed Netflix Stream her
Komedie Film

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Netflix presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button