TV-Nyt

Løvens Hule Junior

Underholdning
12 okt 2024 19:30
DR1 DR TV


De sidste optagelser til DR’s ’Løvens Hule Junior’ er netop kommet i hus, og til efteråret går det løs, når de medvirkende børn udlever drømmen om at præsentere nye og opfindsomme ideer og få sparring fra de professionelle iværksættere undervejs.

Panelet i ’Løvens Hule Junior’ består af Tahir Siddique og Nikolaj Nyholm, som vi allerede kender fra det originale ’Løvens Hule’. Blandt de nye løver finder vi Rasmus Kolbe (‘Lakserytteren’) og Louise Bjerre (LouLiving). Rasmus Kolbe har blandt andet stiftet influencer-bureau Hippo, som senere blev en del af We Are Cube og efterfølgende solgt til den svenske koncern Gigger Group. Louise Bjerre er stifter af IGEN.dk.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Morten Münster, Anders Møller (Eiqu Miller) og Julia Sofia er også nye løver. Morten Münster driver nogle af de største sociale medieprofiler i Danmark under sit eget navn og rådgiver samtidig store internationale brands i at skabe kampagner og markedsføringsstrategier.

Anders Møller er en erfaren youtuber og rapper. Han er en af stifterne bag virksomheden Firstgrade, som blandt andet sælger merchandise og tøj for etablerede youtubere og influencere.

Julia Sofia har startet beauty product-brandet Noble Nordic, som hun selv har været med til at udvikle og sælge ind til butikker.

Fælles for alle løverne er, at de selv er iværksættere og udover at starte virksomheder har erfaring med markedsføring, produktudvikling og content samt kendskab til bæredygtig produktion.

Hvor kan man se Løvens Hule Junior?

Du kan se Løvens Hule Junior på DR TV fra 12. oktober 2024
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button