TV-Nyt

Løvens Hule 2024

- Se de nye investorer her

Fem investorer sidder igen klar i Løvens Hule, denne gang med tre nye løver. De byder velkommen til et væld af nye modige iværksættere, som pitcher deres forretningsideer i håb om at lande en investering.

DR har her 18. december sat navn på fem investorer der er med i 2024 udgaven af Løvens Hule.

De tre garvede “hanløver” og iværksættere, Jesper Buch, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt, har valgt at takke af.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Jesper Buch er jo om nogen “the grand old lion”, da han har været med siden første sæson i 2015. De to andre, Christian Arnstedt og Jacob Risgaard, fik begge deres debut i sæson fem, og nåede at sidde i stolen i fire år.

I stedet overtager tre spritnye, friske løver, der er klar til at kæmpe om de gode investeringer mod hinanden og de to velkendte “hunløver”, Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard.

De tre nye investorer, der tilslutter sig løveflokken, er Nikolaj Nyholm, der især er kendt for sit arbejde med e-sportsholdet Astralis og underholdningskonceptet Blast, Tahir Siddique, der er tidligere global chef for verdens førende formidler af sportsresultater, Livescore, og Morten Larsen, stifteren bag takeway-platformen Hungry.

Og den nye løve, Morten Larsen, glæder sig til sin debut:

– Da jeg fik tilbuddet om at blive ny løve, tænkte jeg: “Hvorfor ikke?”. Det lød super spændende, og jeg har altid syntes, det var et godt program, der var sjovt at se. Det her med at bygge noget op fra ingenting til noget større er jo den verden, jeg godt kan lide, siger han til dr.dk.

Ifølge DR repræsenterer de tre nye løver “en bred vifte af kompetencer”.

– Vi er meget glade for at kunne præsentere et nyt stærkt og dynamisk hold af investorer til en ny sæson af ‘Løvens Hule’ – og med hele tre nye løver, der vil bidrage med nye erfaringer, meninger og investeringer, udtaler DR-redaktør Stine Preem.

Løvens Hule 2024 – Morten Larsen

Løvens Hule Morten Larsen
Morten Larsen Foto: Per Arnesen, DR

Fra Aarhus, har siden 90’erne arbejdet med online-markedspladser.

Morten Larsen var stifter af takeaway platformen Hungry.dk, som i 2021 blev solgt til et trecifret millionbeløb.

Han begyndte karrieren med en årrække hos dba.dk og har været direktør i store danske onlinebrands som JustEat og Miinto Group.

Løvens Hule 2024 – Tahir Siddique

Løvens Hule Tahir Siddique
Løvens Hule Tahir Siddique Foto: Per Arnesen, DR

Tahir Siddique er iværksætter, investor og sportsentusiast.

Udover at være med til at vinde en række danmarksmesterskaber i cricket, har han blandt andet været medejer af Livescore, som leverer sportsresultater til 50 millioner brugere verden over.

Tahir Siddique startede karrieren hos A.P. Møller-Mærsk og var også en tur forbi det danske forsvar, inden han blev iværksætter. I dag driver han sine virksomheder fra kontoret i Valby med investeringer indenfor software, app-udvikling, digitalisering og platforme til blandt andet sportsdata.

Løvens Hule 2024 – Nikolaj Nyholm

Løvens Hule Nikolaj Nyholm
Nikolaj Nyholm Foto: Per Arnesen, DR

Iværksætter og investor, der særligt har gjort sig bemærket som en ledende figur inden for computerspil og underholdningsindustrien.

Han er kendt for esports-fænomenerne Astralis, der er en af verdens mest succesfulde og anerkendte professionelle esports-organisationer, og turneringen Blast, en global esports-turneringsplatform.

Nikolaj Nyholm har været involveret i virksomheden Mojang, som står bag computerspillet Minecraft, og han var direktør og partner i Polar Rose, en ansigtsgenkendelses- og fotosøgningssoftware, som blev solgt til Apple.

Løvens Hule 2024

Underholdning
4 jan 2024 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button