TV Streaming premierer

Kunsten at være Josephine Skriver

DR har som de første fået adgang til Josephine Skrivers private virkelighed og fortæller nu hendes historie gennem et år i maskinrummet hos den danske superstjerne, der har hele verden som sin arbejdsplads. Med 8,1 millioner følgere på Instagram er hun Danmarks ubestridte største influencer – målt på følgere, og hun har på et årti stablet en international karriere på benene, som har resulteret i, at hendes professionelle liv i dag handler om meget andet end modelkarrieren.

Serien giver et indblik i, hvordan det er at være entreprenør og influencer i en liga, som kun få spiller med i – men millioner verden over ser op til. Succesen på sociale medier er dog flygtig. Josephine Skriver balancerer konstant mellem sin egen integritet, økonomisk sikkerhed og indsatsen for at forblive interessant for følgere og kunder.

I en alder af 29 år står hun ved en skillevej, hvor hun skal redefinere sig selv i en hastigt foranderlig verden. Det er en virkelighed, hvor aktivisme for LGBTQ+ – og kvinders rettigheder kan koste både følgere og jobtilbud. Her er alt nemlig en transaktion af hinandens interesser, uanset om det er en brudekjolefitting i Milano, arbejdet for pigers rettigheder i Uganda eller en rød løber på en filmfestival i Venedig.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kan miste det hele på et øjeblik

– Da jeg startede min karriere, konkurrerede jeg kun mod modeller. Nu konkurrerer jeg mod tiktok’ere, youtubere og almindelige mennesker, så jeg kan godt få fornemmelsen af hele tiden at være bagud. Det virker måske mærkeligt at sige, når jeg sidder her med otte millioner følgere. Men når det kommer til sociale medier, kan du miste det hele på et øjeblik. Du må ikke træde forkert og du skal hele tiden holde dig selv relevant, siger Josephine Skriver.

Serien ’Kunsten at være Josephine Skriver’ kan ses på DR1 og DRTV fra den 15. marts, og er en del af DR’s store tema ’Danskere i verden’, som sætter fokus på danskere, som har sat – eller er i gang med at sætte – deres aftryk på godt og ondt ude i verden.

Se alle afsnit fra den 15. marts kl 06:00 på DRTV.

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button