Streamingnyt

Klovn – Sæson 9

- på TV 2 Play nu og på TV 2 fra 12. september

Klovn er tilbage med sin niende sæson på TV 2 Play. Det sker 17. juli, hvor 8 nye afsnit kommer din vej. Fra 12. september sendes de nye afsnit ugentligt på TV 2.

I ottende sæson mødte vi karaktererne Frank og Casper i en ny fase af deres liv. Børnene er blevet store og dåbsattesten er over 50 år gammel.

Den ny sæson har fået titlen ‘Senfølger’. Det skulle ikke hentyde til corona i nogen form, men derimod at Franks liv er ”en lang række af senfølger – altså konsekvenserne af hans handlinger”.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Klovn sæson 9 Magnus Milang 2022 TV 2 Play
Foto: Per Arnesen / TV 2

En lang række kendte danskere har som vanligt fået plads på rollelisten i ‘Klovn’. Magnus Millang, forsker og eventyrer Eske Willerslev, tidligere finansminister Bjarne Corydon, tv-producent Anders Breinholt, musiker Simon Kvamm, tv-vært Sofie Linde, Jimmy Bøjgaard og mange flere er også at finde i den nye sæson.

– Det er en god sæson. Det har været en næsten barnlig glæde at lave de to seneste sæsoner. Måske er det de to bedste sæsoner nogensinde. Det siger vi hver gang, men denne gang mener vi det, siger Casper Christensen og Frank Hvam i pressemeddelelsen fra TV 2.

Normalt foregår ‘Klovn’ mest på Frederiksberg, men denne gang er Frank og Casper også på eventyr ude i landet. De er blandt andet til folkemøde på Bornholm, i Hornbæk og i Lejre, og det er også en sæson, hvor kvinderne fylder mere.

– Det har givet et kæmpe løft til serien, at Neel Feldstedt skrev to af afsnittene i sidste sæson og også har skrevet to i den nye. Det har givet helt vildt meget. Og så har Mia udviklet sig til en stærkere kvinde, et kvalificeret modspil til Frank. Hun er den stærke kvinderolle, som er i tidsånden. Fnug (Caspers kæreste i serien, red.) er en kvindetype, vi ikke ville have valgt for ti år siden, men det fungerer bare godt. Casper har brug for Fnug der, hvor han er i livet nu, siger Casper Christensen.

Klovn Sæson 9 Episodeoversigt

EPISODE 1: DE RØDE BUKSER

Revisor-Kurt overbeviser Frank og Casper om at investere i en luksus-yacht. Det skal dog vise sig at være en tvivlsom idé.

EPISODE 2: FREDERIKSBERG-FLISEN

Endelig er det lykkedes Frank at blive nomineret til at få en teaterflise på Frederiksberg Allé. Han sætter Mia til at hjælpe med at fedte de rigtige steder. Endnu engang går tingene dog ikke helt, som Frank forventede.

EPISODE 3: PORTRÆT AF EN TENNISKLUB

Frank bruger alle kneb for at vinde den årlige tennisturnering. Som sædvanligt rammer Franks snedige planer mest ham selv.

EPISODE 4: ALTER EGO

Frank skal til gymnasie-reunion-fest. Han vil gerne fremstå succesfuld, særligt over for sit gymnasie-crush Rikke. Casper bliver opsøgt af en kvindelig stalker på privatadressen, som opfører sig truende, og CC ender med at tage med Frank til fest. Casper er dog forvist til at vente i bilen, så han ikke overshiner Frank. Men sådan går det ikke.

EPISODE 5: DARWINS KONTOR

Frank føler sig særligt udvalgt til at deltage i et forskningsprojekt, som Eske Willerslev lidt tilfældigt får inviteret ham med til. Franks forventning til sin position i projektet viser sig hurtigt at være stærkt fejlvurderet.

EPISODE 6: FOLKEMØDET

Frank soler sig i, at han skal holde klimatale til folkemødet på Bornholm. Desværre stjæler Bjarne Corydon al opmærksomhed efter en heltemodig redningsaktion. Frank gør sit bedste for at få vendt fokus fra Corydon til sig selv. Det går ikke så godt.

EPISODE 7: MIAS FEDE FERIE

Frank, Casper, Mia og Fnug tager på par-tur til Hornbæk. Mia vil helst hygge med Frank, som kæmper med at få opladt sin el-bil, og Casper må smerteligt erkende, at Fnug er ung og har mange unge venner i området. Alligevel prøver alle at hænge på Fnug og hendes gamle slæng og leve lidt ”on the edge”, men det kommer der ikke noget godt ud af!

EPISODE 8: VENSTRETRICKET

Frank får lov til at komme med i CC’s mandegruppe, hvor der tales alvorlige følelser af eksistentiel karakter. Mia har voldsomme problemer med overgangsalder-symptomer. Hverken i mandegruppen eller hjemme hos Mia er Frank i stand til at forholde sig til meget andet end sine egne “problemer” med pakkeposten. CC, Søren Pind og resten af mandegruppen er derudover i stor konflikt om, hvem der har hævd på “venstretricket”.

Den nye sæson er skrevet af Neel Feldstedt, Casper Christensen og Frank Hvam, og Mikkel Nørgaard (episoderne 1, 2, 4, 5, 6, 8) og Casper Christensen (episoderne 3, 7) har instrueret. Nutmeg Productions ved producere Barbara Crone og Jesper Zartov har produceret, og Pernille Bech Christensen er TV 2 executive producer.

Kommer der en Klovn sæson 10?

Casper og Frank udelukker intet. Vi er klar. Men lige nu har vi andre spændende planer for de næste par år, lyder det fra makkerparret.

Klovn – Sæson 9
Klovn – Sæson 9
12 sep 2022 20:00
TV 2 TV 2 Play

Klovn – Sæson 9 TV 2 TV 2 Play STREAM HER
Dansk, Komedie Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: TV 2 presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button