TV Streaming premierer

Karen Pirie: Det fjerne ekko

Baseret på forfatteren Val McDermids bestseller-roman The Distant Echo og fra producen-terne af Line of Duty og Bodyguard er denne smarte og snoet tredelte serie blevet tilpasset af forfatter og skuespiller Emer Kenny (Father Brown), der også spiller en rolle i serien.

Karen Pirie er en ung og modig skotsk efterforsker, der er rap i replikken og har en uslukkelig tørst efter sandheden. Da Karen bliver forfremmet til enheden for Skotlands historiske sager, får hun tildelt opgaven at genåbne efterforskningen af mordet på teenagepigen Rosie Duff, hvis historie er blevet fortalt på en kontroversiel true-crime podcast. Rosie blev stukket ihjel i 1995, og mistanken faldt dengang på de tre berusede studerende, som fandt hendes livløse krop. Trods politiets mistanke blev drengene aldrig sigtet for forbrydelsen.

25 år senere ankommer Karen (Lauren Lyle- Outlander, Vigil) til den smukke skotske universi-tetsby St. Andrews fast besluttet på at afdække, hvad der skete den skæbnesvangre nat. Men da hun afslører fejl i den oprindelige efterforskning, kommer hun hurtigt i konflikt med de betjente, der havde ansvaret i efterforskningen på Rosies morder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I Karen Pirie medvirker også Ariyon Bakare (His Dark Materials, Good Omens), Chris Jenks (Sex Education), Zach Wyatt (The Witcher: Blood Origin) og Rakhee Thakrar (Sex Education, Rules of the Game).

Der kommer en sæson 2 af Karen Pirie serien, den går dog først i optagelse i 2024.

Karen Pirie | Official Trailer (2022) | C Trailer
Karen Pirie | Official Trailer (2022) | C Trailer

Karen Pirie: Det fjerne ekko

Serie | Krimi | 2022–
7.6
Medvirkende (ALFABETISK)
Ariyon Bakare, Barrie Hunter, Lauren Lyle

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button