Streamingnyt

Kamikaze

Den første danske Max Original-serie, Kamikaze, fik premiere på HBO Max i Danmark i november 2021. Serien er siden pillet af HBO Max og rykker nu over på SkyShowtime, hvor den har premiere 12. juni.

Kamikaze – det handler den om

Serien følger den 18-årige, fandenivoldske og charmerende Julie (Marie Reuther) på en genopdagelsesrejse, efter at hun har mistet sine forældre og bror i et flystyrt. Pludselig er Julie efterladt alene i et kæmpe palæ med to dyre biler i garagen, og hun har i princippet alt det, andre kun drømmer om: ungdom, skønhed og penge – masser af penge. Men materielle goder betyder ingenting for Julie længere, og hun er tvunget til at genfinde meningen med livet. Derfor begiver hun sig ud på en turbulent og vild rejse, der fører hende fra hjemlandet, Danmark, til alle hjørner af verden. Serien er baseret på Erlend Loes roman, Muleum.

I Kamikaze medvirker desuden Charlotte Munck (Astrid, Julies mor), Johan Rheborg (Thomas, Julies far), Mads Reuther (Tom, Julies bror), Aleksandr Kuznetsov (Krysztof) Carla Philip Røder (Constance), Vidhi Kastebo (Sofia) og Casper Kjær Jensen (Micke) og Anders Matthesen (Psyko-Bo).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kamikaze, 8 afsnit af 30 min., er  produceret af Ditte Milsted fra produktionsselskabet Profile Pictures. Serien er adapteret og skrevet af manuskriptforfatter Johanne Algren, konceptualiseret af Annette K. Olesen og instrueret af Kaspar Munk.

Kamikaze er produceret med støtte fra Public Service Puljen samt udviklingsstøtte fra Creative Europe Media programme of the European Union.

Kamikaze

Serie | Dansk, Drama | 2021
6.4
12 jun 2023
SkyShowtime

Stream her på SkyShowtime
Ugentligt frem til 3. juli 2023

Medvirkende (ALFABETISK)
Aleksandr Kuznetsov, Johan Rheborg, Marie Reuther

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: HBO presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button