Biografnyt

Julemandens Datter 3 – Den Magiske Tidsmaskine

- I biografen fra 10. november. Se trailer her

Nu nærmer premieren sig til Christian Dyekjærs tredje film i rækken om julemandsdatteren Lucia. Deluca Film og Scanbox Entertainment har offentliggjort traileren til det spændende og magiske juleeventyr med Thomas Bo Larsen, Martin Buch, Mia Lyhne, Cecilia Loffredo, Ulf Pilgaard, Kirsten Lehfeldt, Jacob Haugaard, Kristian Halken og mange flere.

Julemandens Datter 3 får premiere den 10. november i Biografen. Varighed: 1 t. 33 min.

Julemandens Datter 3 – Det handler den om

På Julemandsskolen har rektor indkaldt til møde. Lucia, hendes forældre Julius og Claudia og alle de andre på skolen er spændte. Men spændingen afløses af et chok, da rektor aflyser julen. Han virker konfus, og det bliver hurtigt klart, at han er fanget i et juletraume fra hans unge dage som julemand. Lucia sætter sig for at opklare, hvad der skete og med hjælp fra den yngre elev Elias og en magisk tidsmaskine, rejser hun tilbage i tiden i håbet om at redde julen. Hun lander i Viborg anno 1897, og i forsøget på at løse mysteriet havner hun i Ravnereden – et fristed og paradis for børn, der er trætte af deres forældre. Her regerer den sjove og rare Von Ravn, men måske er han ikke helt så rar, som han udgiver sig for at være…

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Skuespillerholdet

I titelrollen som julemandens datter Lucia ses det unge stjerneskud Cecilia Loffredo, som tidligere har medvirket i DR-serien Det Forsvundne Ravkammer (2022), sæson 3 af den danske Netflix-serie The Rain (2020) samt spillefilmen Valhalla (2019), hvor hun spillede hovedrollen Røskva.

Martin Buch og Mia Lyhne kan endnu en gang opleves som Lucias forældre, Julius og Claudia, ligesom der på Julemandsskolen også er gensyn med bl.a. Ulf Pilgaard og Kristian Halken.

Der er også nye ansigter at finde blandt castet heriblandt den prisvindende skuespiller Thomas Bo Larsen, der senest har spillet med i Thomas Vinterbergs Oscar-vinder Druk (2020), samt Kirsten Lehfeldt. Desuden medvirker en række unge talenter herunder debutanten Leonard Mangheni Sommer Ipsen i rollen som Elias samt den lidt mere erfarne Herman Knop i rollen som Lucias ven Valdemar. Herman Knop har tidligere medvirket i julefilmene Familien Jul (2014-2021).

Instruktør Christian Dyekjær om filmen

“Med den tredje film om Lucia og Julemandsskolen har det været min ambition at lave et juleeventyr for hele familien, der kunne matche de to tidligere film i humor, fantasi og spænding og samtidig tematisere nogle af verdens udfordringer. Jeg har undervejs været stærkt motiveret af muligheden for at arbejde med to af min barndoms store fascinationer. Nemlig cirkus og “gamle dage”. For mig er cirkus med sin excentriske artister, eksotiske dyr, komik, magi og farvestrålende scenografi simpelthen indbegrebet af eventyr. I kombination med den endnu ikke affortryllede verden, som vi kender den fra fx. Dickens og Jules Verne, har jeg haft den mest eventyrlige kulisse som instruktør. Arbejdet med Julemandens Datter-trilogien bragte mig i stærk kontakt med min barndoms lege, fantasiverdener og ikke mindst den drift, jeg har mod eventyr og fremmede verdener og på den måde mindet mig om og bekræftet mig i, hvorfor jeg blev filminstruktør i første omgang.”

JULEMANDENS DATTER 3 trailer - i biograferne 10. november
JULEMANDENS DATTER 3 trailer - i biograferne 10. november
10 nov 2022
Biografen

Julemandens Datter 3 – Den Magiske Tidsmaskine Biografen
Familie Film

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Pressemeddelelse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button