Prime Video

Jomfruer fra rummet

- På Prime Video fra 9. september

Jomfruer fra rummet beskrives som en hylende morsom, fantasifuld og anarkistisk ungdomskomedie, der kredser om sex og kærlighed blandt unge gymnasieelever. JOMFRUER FRA RUMMET havde biografpremiere den 9. februar og fra 9. september er den klar på Prime Video.

Filmen er ifølge den spillefilmsdebuterende instruktør Peter Molde-Amelung: “en kæmpe fest af den slags, man ikke vil hjem fra. “

I traileren introduceres publikum for gymnasiedrengene Gustav og Buller, hvor fester, sex og den svære første kærlighed er altopslugende. Men måske møder de deres overmand, da rumvæsnet Allan lander på jorden med en helt særlig mission…

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Jomfruer fra rummet – det handler den om

Gymnasietiden er ved at være ovre for den generte Gustav og hans bedste ven Buller. De to outsidere tænker på sex – og taler hele tiden om det. Gustav er håbløst forelsket i populære Barbara, som knap nok er klar over hans eksistens. Men drengenes liv ændres totalt, da et rumvæsen i skikkelse af en flot fyr ved navn Allan pludselig dumper ned fra himlen og flytter ind hos Gustav. Uden at kende til Allans plan om at overtage jorden ved at forplante sig med flest mulige, danner Gustav og Buller et særligt venskab med ham. Det går dog op for både Gustav, Buller og Allan, at sex handler om meget mere end forplantning, og dén sandhed ændrer deres verden for altid.

De medvirker i Jomfruer fra rummet

Nordisk Film Production og Peter Molde-Amelung har til JOMFRUER FRA RUMMET fundet en flok helt nye skuespiltalenter. I hovedrollen som den generte outsider Gustav ses Albert Rosin Harson, der fik sit gennembrud i TV2-julekalenderne Tinkas Juleeventyr og Tinka og Kongespillet, og som i 2020 dansede på hele Danmarks dansegulv i Vild med Dans. Som Gustavs bedste ven Buller ses Milo Campanale, der tidligere har haft roller i spillefilmen Kærlighed for voksne (2022) samt tv-serierne Stikker, Mit 50/50 Liv og Nisser på Netflix.

Tobias Maj Stelzner, Frederikke Sofie Faber og Zelma Lewerissa står i JOMFRUER FRA RUMMET for første gang foran kameraet i en spillefilm. Model og influencer Zelma Lewerissa spiller drømmepigen Barbara, og Tobias Maj Stelzner og Frederikke Sofie Faber får, forklædt som henholdsvis Allan og Fantasy, en opsigtsvækkende debut på det store lærred.

Rundt om Albert Rosin Harson, Milo Campanale, Zelma Lewerissa, Tobias Maj Stelzner og Frederikke Sofie Faber kan publikum også glæde sig til at stifte bekendtskab med Peder Thomas Pedersen og Julie Agnete Vang som Gustavs pinlige forældre samt Lars Hjortshøj, Jesper Ole Feit Andersen, Helle Dolleris og Kasper Stensbirk i øvrige roller.

Holdet bag JOMFRUER FRA RUMMET
Med JOMFRUER FRA RUMMET instruerer Peter Molde-Amelung sin første spillefilm efter, at han tidligere har instrueret tv-serier som TV2s Blå Bog for Evigt og TV2 Zulus SJIT Happens, hvoraf sidstnævnte er skabt og skrevet af filmens erfarne manuskriptforfatter Thomas Glud. Nicolai Lok Hansen er filmens fotograf, og Trine Padmo Olsen er production designer.

Jomfruer Fra Rummet | Trailer
Jomfruer Fra Rummet | Trailer

Jomfruer fra rummet

Film | Dansk, Komedie | 2023
Medvirkende (ALFABETISK)
Albert Rosin Harson, Milo Campanale, Zelma Feldman Lewerissa

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button