TV-Nyt

Er det muligt at holde sig skjult for et hold af rutinerede politiefterforskere i et moderne Danmark, hvor elektronisk overvågning gør, at man konstant, bevidst og ubevidst sætter sig et væld af spor? Det bliver vi klogere på, når otte kendte danskere er på 10 dages intens flugt fra politiets skarpe sporhunde. Her tages alle midler i brug for at holde sig under radaren, når både de kendte deltagere, deres interne relationer og efterforskerne bliver presset til det yderste.

De otte deltagere er inddelt i fire hold, som består af businesspartnere og venner Mikkel Kessler og Michael Maze, YouTube-fænomenet Morten Münster og hans mor Hanne Münster, iværksætter Emil Thorup og hans buddy, entertainer Thomas Skov og til sidst tv-vært Motor-Mille Gori sammen med sin allerbedste ven, musiker og skuespiller Micky Skeel.

Makkerparret Thomas Skov og Emil Thorup er begge spændte på den vilde flugt:

– Vi har set hinanden i mange situationer før, men aldrig i så intenst et setup. Det bliver vildt at se, hvor paranoide vi bliver, og hvordan vi tackler det pres, som vi helt sikkert bliver udsat for, siger Emil Thorup.

I allerbedste filmstil bliver parrenes flugt skudt i gang i det ikoniske Vridsløselille Fængsel. Fire fængselsceller åbner sig, en alarm lyder, og fra det sekund er de alle tæt overvåget via en elektronisk fodlænke med GPS. Nu er de alle ’Jaget Vildt’!

Holdet af efterforskere består af garvede specialister fra politiet og efterretningstjenesten, der kan gøre brug af alle gængse efterforskningsværktøjer i jagten på de kendte. Dog får deltagerne en smule hjælp fra begyndelsen, eftersom de både kan planlægge første dag på flugt og får stillet et kontant beløb til rådighed. Herfra er det op til deltagernes evne at være kreative og hurtige, hvis de skal lykkedes med deres flugt og skjule sig i 10 dage.

– Sæson 2 bygger videre på den store succes, som den første sæson af Jaget Vildt var. Formatet har en kæmpe styrke i det store pres, som alle deltagere kommer under. Vi får åbnet for deltagernes personligheder, samtidig med, at vi får et virkelighedsnært indblik i, hvordan et opsporingsarbejde fungerer, alt sammen på underholdende og humoristisk vis, siger Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør hos Discovery.

Du kan følge med i ’Jaget Vildt – Kendte på flugt’ fra d. 11. november på discovery+, hvor du kan se de to første af i alt seks afsnit og på Kanal 5, hvor du kan se første afsnit.

Hvor kan man se Jaget vildt – Kendte på flugt – 2021?

Du kan se Jaget vildt – Kendte på flugt – 2021 på discovery+ fra 11. november 2021

Se Discovery’s tv-kanaler – Bestil Allente TV her
Reklame-link

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Discovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button